7898  26. 1. 2010 23:28:08 - Mišel666

Předčasná ejakulace, co s ní?

Dobrý den, je mi 21 let a můj problém spočívá v tom, že při sexu mi stačí 2 minuty a ejakuluji, ale když masturbuji tak je vše v pořádku. cca 10 minut. Mohli by jste mi zdělit příčinu mého problému a jak ho řešit? Děkuji za odpověď a přeji krásný den.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Doporučuji vám před pohlavním stykem masturbaci, používání kondomu se necitlivejúcim gélem a myslení na něco jiné, jen ne na něco erotické. To jsou také zaklání řady ohledem předčasné ejakulaci. Pak věkem a častější frekvencí styků by se problém měl eliminovat. Pokud ani doporučovaná rada nepomůže, tak je nutné vyhledat sexuologa / urologa a řešit tento problém jak s ním tak i se psychologem. Obvykle u mladých mužů problém je právě jen v jeho psychice. Stejně si prostudujte stejné dotazy, které jsou již zodpovídané.

Komentáře uživatelů ...

27. 1. 2010 3:58:09
Podobým problémom trpí snáď každý mladý chalan na začiatku pohlavného života. Už tu bolo na tejto stránke odporučaní ako napríklad pred stykom predchádzajúca ejakulácia, pri styku odputavacie myšlienky. Vykúšal ste. Váš stav je zapričinený psychikou. Častejším stykom by sa to malo upraviť. V prípade že to bude pretrvávať s jednou partnerkou pri častom kontakte viac ako rok odporučam radu odborníka. Sú na to i lieky, ale na predpis.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie