7990  30. 1. 2010 14:50:23

Masturbace u mé ženy!

Dobrý den. Moje žena poslední 4 měsíce denně při usínání masturbuje, dokonce i když ví že ještě nespím. Jsem v sexu pro častější styk ale ona ne. Dohodli jsme se tedy na 2krát týdně. Přesto masturbuje průměrně 2hod. v noci. Mě vadí, že mě omezuje četností a přitom se sama ukájí. Zkoušel jsem si o tom 2krát promluvit. Vše mi zapřela, že nic takového nedělá a já si vymýšlím. Jí prý masturbace nic neříká. Při styku mi připadá, že to chce mít rychle za sebou bez vyvrcholení a prakticky ihned po souloži začíná. Docela mě to deptá nevím jak jí mám vysvětlit, že mi to vadí. Nabídl jsem jí i jinou možnost než soulož Nevím co dál. Poraďte prosím. Děkuji Boris.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Milý Borise, záleží na tom jaký máte společný sex, jestli jí to uspokojuje, jestli jste pozorný a myslíte i na ní, nejenom na sebe. Pokud se vám to nelíbí, tak jí to říkejte kol dokola, že to dělá a když to zjistíte, že to dělá právě teď, tak jí to rovno řekněte, že vám je to moc líto, že jí milujete, a že si to chcete užívat s ní. Že se taky rád milujete i víc krát do týdne, než dva krát jak se jste domluvili. Musíte si s ní o tom promluvit, když nestačí jeden krát, tak i víc krát až pokud nedostanete vysvětlení proč to vlastně dělá.

Komentáře uživatelů ...

30. 1. 2010 19:46:43
Je to dosť zvláštene. Kým vám sama nepovie o čo ide ťažko vám niekto poradí. Čo keby ste sa pridal. Ako by reagovala?
31. 1. 2010 18:46:06
Tojsem zkoušel ale bez odezvy.Připadá mi to jako relax, drží vzrušení na stejné ůrovní.Vyvrcholení jsem pozoroval(jestli se škubnutí nohou dá kvalifikovat jako vyvrcholení ale nčkolikrát za sebou)Při souloži pouze jednou i když poslední dobou aani to není pravda, prostě soulož bez vrcholu.Divné je že je to denně asi 2 hodiny a zdá se že tvrdě spí.Ale vzrušený dech,nejde přehlédnout stejně jako feromony,ty vás taky vzruší
31. 1. 2010 22:13:43
A neskusil ste pridať ruku k dielu? Keď asi spí, čo najšetrnjšie jej pomôžte, jemne sa sám u nej angažujte. Možná to s vami potom rozohrá.
3. 2. 2010 10:02:50
Boris" Moc všem děkuji,hledám pomoc či vysvětlení všude a vy jste aspoň napsali názor.Celý problém trvá dále ale ve větším utajení.Myslím že si žena uvědomuje že mě vadí co dělá, ale asi nemíní přestat.Drtí mě vědomí,že jsem nahrazen pěti prsty,přesto že sex mám rád.Také by mě nenapadlo masturbovat v těsné blízkosti partnera.Trochu i to sebevědomí dostavá zabrat.A je to asi i o tom ,jak si vážím toho druhého.Děkuji.
25. 2. 2010 2:16:33
Já bych byl rád že si t odělá sama a vzrušovalo by mi to. Klidně bych si to vedle taky udělal a vůbec bych to neřešil. Myslím, že si to dělá každá, ale dělají to víc utajeně.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie