8142  3. 2. 2010 21:53:14

Žádná ejakulace

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Bylo mi nedávno 16 let a když masturbuji, tak nemám žádnou ejakulaci. Občas se mi ráno stane, že se probudím a jsem celý mokrý a vlhký od spermatu. Jsem v pořádku?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To co se vám ráno stává se nazývá poluce, tedy mokré sny. Takže ejakulát určitě máte. Takže jen skoušejte dál a určitě i při masturbaci se dočkáte ejakulaci. Pokud ne, tak vyhledejte urologa/sexuologa.

Komentáře uživatelů ...

4. 2. 2010 7:26:58
Ak máte normálnu polúciu mal by ste byť v poriadku. Neviem či vaša masturbácia prebieha normálne, pretože u muža vyvrcholenie vždy končí ejakuláciou. Ak máte dobreho kamaráta a odvahu sa ho spýtať ako to robí skúste to. Lebo neviem ako vám poradiť správne masturbovať do vyvrcholenia.
4. 2. 2010 21:44:23
ano ale u me nedochází k žádnému vyvrcholení tudís ani ne k ejakulaci
5. 2. 2010 15:21:18
No dobre, pri masturbácii na čo myslíte? Ako ju prežívate? Až po dlhšej stimulácii citite pocit nekontrolovatelného napätia a potom uvolnenia? Prežite orgazmus? Ak si na tieto otázky odpoviete NIE, robíte niekde chybu. No je dosť možné, že ste sa k orgazmu ešte nedopracoval. A teda ani k ejakulácií. Keďže už ste mal polúciu nič vám nebráni dosiahnuť ejakuláciu pri masturbácii.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie