8868  28. 2. 2010 14:43:04 - Blado

Ohnutie penisu je normálne?

Dobrý deň. Mám 13 rokov. Zdá sa mi že mám dosť ohnutý penis. Zatiaľ mi to nerobí žiadne problémy, ale chcel by som vedieť že či sa nedá aspoň trochu vyrovnať. A ešte som sa chcel spýtať či je dosť veľký. Ďakujem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Váš penis je v úplnom poriadku, ani zakrivenie nie je patologické, takže rozhodne s ním nebudete mať v budúcnosti žiadny problém. Fotka veľmi skresľuje, stačilo napísať veľkosť penisu v stoporenom stave. Ak ho máte medzi 13 až 16 cm, tak je to v norme. Pochybujem však o vašom veku.

Komentáře uživatelů ...

28. 2. 2010 15:12:23
Vyrovnať by trebalo ale chrakter dopytujúceho. A ten rozmer je k ničomu. Hanbil by som sa to ukázať. Aspoň sa človek pobaví.
28. 2. 2010 19:22:11
mozem sa spytat kdo pisal ten 1.komentar-ten by potreboval nieco vyrovnat a to hlavu
28. 2. 2010 19:38:18
Velikost je nadprůměrná i na dospělého muže. Zahnutí mi velké nepřijde, ale možná by nevadilo to někdy ukázat doktorovi, co o tom soudí. Určité zakřivení penisu může být způsobeno i způsobem nošení v prádle, napravo, nalevo. U tohoto penisu možná mírné ohnutí může být způsobeno nošením slipů. Zvlášt při případné erekci dochází k ohýbání. Možná nosit penis směrem nahoru v elastických slipech. Nebo nosi volné boxerky. Jiné způsoby narovnávání nechci psát, musel by je doporučit lékař dle svého posouzení.
28. 2. 2010 21:12:04
nezmysel, ohnutie neovplyvní ani nosenie prádla, ani výber ruky pri masturbácii, ani poloha penisu v spodnom prádle. Naozaj neviem, aký typ ľudí tu radí, ale 90% rád sú totálne nezmysly vychádzajúce z nepodložených stereotypov
28. 2. 2010 21:52:34
To není pravda. Nošení v prádle může určité zakřivení způsobit. K léčbě zakřiveného penisu se někdy používá Penilní trakční zařízení zn. fsPhysioMed (zařízení sloužící k natahování penisu).
28. 2. 2010 22:00:15
Jen žasnu nad tím, mladí hoši ve věku 13-14 let si tu vystaví své ztopořené penisy, chtějí poradit. Zároveň je i dotaz, jestli mají penis dost velký. Když jsou tak chytří, jak to, že to nevědí sami a proč se ptají? Na internetu nejde věřit všemu, ale co se zeptat vlastních rodičů? Otec či matka by snad poradili dobře? Trošku to budí dojem, jako by tu spíš chtěli vystavit svůj penis a otázka je, aby se neřeklo. Protože o rady jaksi nestojí. To pak budou tu stránku ukazovat kamarádkám? Na tomto webu dávají dotazy i ženy, ale žádná z nich zatím neměla potřebu sem dávat fotografii své vulvy nebo genitálií své dcery, přestože gynekologické potíže jsou možná ještě častější. Možná by tyhle obrázky měla redakce stáhnout a nechat jen dotazy. Obrázek lze poslat i doktorovi na email a není třeba ho vystavovat.Protože mi přijde, že o rady tu dotyční fakt nestojí.
1. 3. 2010 5:22:35
ale je lahsie dat to na net kde nieje vidno tvar a nevie sa kdo to je ako ist s tym za rodicim alebo za kamosom ze aha akeho ho mam mozes mi s tym poradit (to by bola blbost)
1. 3. 2010 15:27:23
PODLA mna nie kazdy tu dava fotky len preto..Niekto aj stojí o radu. A dobra rada sa zíde. A nie kazdemu sa chce spytat rodicov ze ci ho nema dost ohnuty alebo dost velky to je pre 99 % teenegerov urcite trápne. A je predsa lepsie dat aj fotku aby sa dalo aj lepsie poradit. Ci ju zverejnia alebo nezverejnia to je na redakcii..
1. 3. 2010 15:31:57
Mladým ľudom treba poradiť a som rád, že táto stránka na to existuje. Ale v poslednej dobe tých otázok fotiek s uhnutým a i pomerne neprimerane veľkým penisom pribúda. Tí chlapci vedia na čo sa pýtajú, chcú sa asi uistiť, že sú ozaj "dobrí". Vedia čo majú, veď porovnávať dnes na internete majú s čím. Asi im to dobre robí keď im "ho" niekto hodnotí a opisuje aký je dobrý! No a niektoré odpovede sú tiež pritiahnuté za vlasy. Prečo sa odpovedí skoro najviac najde pri fotkách penisov? Neviem. Asi to dobre robí i druhej strane. Preto by som odporučal krátke a jasné rady - odpovede. Podľa mňa fotky i otázky nechať, pretože verím, že väčšina tu radu ozaj potrebuje.
Kacenka [Porodní asistentka]
1. 3. 2010 16:17:53
No ja som za, už tých fotiek je pomerne dosť a sú úplne zbytočné, ak niekto napíše, že má veľkosť penisu napr 14 cm, tak si každý vie veľmi dobre predstaviť koľko 14 cm je a netreba nám k tomu foto, takže ďakujem že nás nebudete zahlcovať zbytočnými fotkami, ktoré sú hlavne určené na vážne problémy aby pomohli k lepšej diagnóze, ďakujem za pochopenie mladým pisateľom.
1. 3. 2010 17:37:40
Ještě k vystavování penisů. Nemyslím, že musí být vždy za tím potřeb se s ním pochlubit. Když porovnám toto foto s předchozím příspěvkem, tak mladík v předchozím příspěvku měl věcný dotaz a žalud měl normální růžovou barvu. Zde je pěkně do modra, jako by dotyčný před pořízením snímku si dělal dobře ... Modrý žalud je obvykle po sexuální aktivitě, sám od sebe ne ... Někteří hoši by měli být trošku slušnější. Ukázání a předvádění jsou dvě rozdílně věci.
1. 3. 2010 18:32:41
predvadzanie je v tejto dobe velmi uchytené, a ukazat fotku s penisom ak nieje vidno tvar nie je problem pre mladeho chalana..
1. 3. 2010 18:45:34
ale tu zrejme nejde o dlzku ale o ohnutie..co mal tam napisat presny uhol, miesto kde sa ohyba, sak to by ani nemohol odmerat a vypocitat vsetko..
Kacenka [Porodní asistentka]
1. 3. 2010 19:24:48
No ja som toho názoru že stačí tento problém len popísať a netreba k tomu fotku, ktorá aj tak je len skreslená a nie je veľmi reálna.
2. 3. 2010 14:26:12
uz staci..ja som tu nepisal preto zebi mi dakto vysvetloval ze fotky sa nemaju davat a pod. ...pisal som tu preto aby som tu nasiel nejake rady.tak ak o niecom viete, co by mi mohlo pomoct tak napiste to prosím a je to moja vec ci uz tu dam fotku alebo nie. chcel som aby sa moj problem dal vyriesit co najlepsie..tak som tu dal fotku...tak este raz..prosim piste tu ako mozem svoj problem vyriesit. dakujem!
2. 3. 2010 14:52:39
KEBY TO BOL TVOJ PENIS BOLO BI TO V POHO
2. 3. 2010 16:46:45
a ako mozte vediet ze nieje jeho ha?
2. 3. 2010 17:01:51
Zakřivení penisu není tak velké. Chtělo by to probrat s rodiči, tohle bývá dědičné. Pokud ti matka sdělí, že to otec má taky a věkem se to neměnilo, tak to je podstatná informace. Určité možnosti léčby a narovnávní existují. Ne vždy ovšem léčba k narovnání vede, někdy ano, někdy ne. Tvůj penis by měl vidět především odborný lékař (urolog). Ten může předepsat medikaci případně zvolit i mechanickou pomůcku (natahovací zařízení, narovnává penis). Ale i kdyby s tím nešlo nic dělat, tak ten tvar není zásadní problém.
2. 3. 2010 17:35:29
preboha ľudia vy aj rozmýšľate kým napíšete nejaké rady?! 1. tvoj penis má normálny tvar a v sexe nebudeš mať vôbec žiaden problém 2. k doktorovi treba ísť, keď sa jedná o Pyeronieovu chorobu - teda extrémne zahnutý penis 90 stupňov a viac, kedy ide o bolestivú erekciu a prakticky nemožnosť pohlavného styku 3. tvar ani veľkosť penisu nie je dedičná 4. žiadne zariadenie na narovnávanie penisu a pod. veci neexistujú ako píše blbeček nadomnou 5. iba idiot príde za matkou a začne sa jej pýtať na zahnutie penisu svojho otca
2. 3. 2010 17:47:08
Dobře, tak se zařiď podle toho, co ti napsal blbec v příspěvku výše. Nic s tím se nedá dělat, nechoď ani k doktorovi a matky se neptej. Leda kdyby byl penis zahnutý od 90 st. Na rozdíl od toho debila o tom něco vím. Můžeš si vyhledat na www. urologicke.listy, nebo solen.cz, kde zmiňují léčbu i natahovacím zařízením zn. fsPhysioMed. Na rozdíl od keců toho blbce, co o tom nic neví, já se odkazuji na lékařský zdroj. Samozřejmě, plno odkazů by šlo najít i na anglické lékařské weby.
2. 3. 2010 18:35:10
Som žena a na úde sa mi nezdá nič neobvyklé, nie je tam čo vyrovnávať, ani čo konzultovať s doktorom. Existujú pohl. údy oveľa viac vykrivené a nikomu nerobia problém, preto nerozumiem, ako Vás môže niekto posielať k doktorovi. Nemáte tam s čím ísť, lebo je všetko OK
2. 3. 2010 18:39:11
preboha :))) týmto obhajuješ svoj názor? Je to nezmysel na vyťahovanie peňazí, to čo si poslal má údajne slúžiť na zväčšenie penisu :))) Jasné, že to funguje, rovnako fungujú tabletky na rast pŕs a vodičky na rast vlasov... :)))))
2. 3. 2010 18:58:49
Pro autora dotazu i nechápající tupce: www.urologickelisty.cz/pdf/ul_08_04_01.pdf Zde nejde o Peyronieho chorobu, ale o určitou penilní deformitu se jedná. Penilní trakční zařízení je zmíněno jeko jeden z léčebných prostředků. Pramen uvádí: "První výsledky prokazují zmírnění zakřivení ..." To nefunguje jen pro PD, ale při jakémkoli zakřivení penisu. Citované stránky nejsou na šarlatánské výrobce, ale na urologickou společnost, tj. vědeckou společnost lékařů urologů. Laici dokáží někdy dát neuvěřitelně debilní rady, viz 2 příspěvky výše. V dětství jsem měl úraz prstu, část víc než z poloviny uříznutá. Podle určité rady moudrých by s tím do nemocnice bylo zbytečné. Část prstu mi tam přišili, dát na takové debily, tam bych dnes měl jeden prst kratší. Ano, zařízení se využívá ke zvětšení penisu, ale i k léčbě zakřivenin.
2. 3. 2010 19:02:01
To zařízení funguje i u dospělých mužů. V tomto věku by výsledky měly být výrazně lepší. Tento aparát (a podobné značky), to vynalezli lékaři z oborů urologie a plastické chirurgie.
2. 3. 2010 19:10:08
Vzomínám na jiné blbce. Holka měla zlomenou nohu, nicméně rodiče usoudili, že s tím je zbytečné do nemocnice. Za půl roku, při rtg v nemocnici a jiném úraze říkala doktorka holce, tys to měla asi před půl rokem zlomené, že. Holka se červenala, spíš se měli červenat rodině. Jiný otec, náramný debil, nadával synovi do simulantů. Po třech dnech šel k doktorovi a zlomenou nohu mu dali do sádry. Podobných případů znám více, tyhle hovada docela nesnáším. Když je pochybnost, tak se radši zeptat doktora.
Kacenka [Porodní asistentka]
4. 3. 2010 15:48:44
Osobne si myslím, že o peyronieho chorobu v tomto prípade rozhodne nejde. Penis s touto chorobou vypadá úplne inak, Tkanivo je tak pevné, že s ním sa chýbať nedá a mladý muž s penisom hýbať bez problémov môže, takže uzáver všetkých možných dotazov, raz a navždy Váš penis je úplne normálny a nebudete mať s ním žiadne problémy ani s tým miernym ohnutím a poprosím ľudí aby si nenadávali do tupcov, však ste inteligentní ľudia, či nie!?!
5. 3. 2010 9:21:57
Mala som muza co mal taky ohnuty penis a obcas to robilo v sexe problemi!!!takyto penis pri niektorych polohach a to aj pri misionarskej, makkne nakolko je ohnuty dole a chlapa to bolelo!A aj mne to bolo obcas neprijemne....
20. 4. 2010 7:55:16
Chcel by som pár viet povedať k dotazom, resp. ku komentárom k tomuto problému. Každý píše svoje vyjadrenia, to naozaj nikomu neberiem, ale treba zvážiť čo kto píše. To, že mladý chlapec poslal fotku, len pomohlo k lepšej odpovedi. Každý pacient, ktorý príde ku mne a má problém, určite ho nevyriešim bez toho, aby sa pri mne nevyzliekol, ten problém musím vyšetriť keď to vidím. Takže ak by napísal svoj problém a neposlal fotku, vtedy môžem poradiť len všeobecne. Samozrejme, že by tu mohla byť možnosť, aby mi fotku poslal na email, prípadne do redakcie, aby tu nebola takto viditeľná, to už musia vyriešiť tvorcovia stránky. Ale k problému. To isté, aj keď prídete k zubárovi, tiež vám musí pozrieť zuby, aby zistil, z čoho vás bolí zub a či ho treba vytrhnúť, alebo či je tam nejaký kaz. Takže len k tomu som chcel povedať pár viet. Snažíme sa poradiť čo najlepšie, nie vždy sa to dá, záleží, o aký problém sa jedna. Ak je zložitý a treba osobnú návštevu lekára, tak to tu napíšeme. Ďakujem za pochopenie.
Tomaš
30. 4. 2010 10:39:41
Hmm... ak ťi je naozaj 13 (mám neake pochybnosti) Tak naozaj možeš byť na tvoj penis !!!hrdý!!! Ale zdá sa mi že si si to troška vymislel počas mojej kariery u 13 ročneho taky veľký penis som u 13 ročneho nevidel.
30. 4. 2010 18:41:57
si delate prcu toto na 13 chlapce nemuze mit tak velkeho iba je to podraz nato uz programi existuji
12. 5. 2010 0:08:17
chci se zeptat.. jesli mam konzultovat s doktorem to, ze mam zohli penis (je jedno jestli ho mam v klidu ,nebo sotporeny)do leve strany a pomerne dost to boli kdyz mi stoji a snazim se ho vyrovnat, coz znamena ze tlacim do prava. penis me hodne boli, mam vyhledat lekarskou pomoc ,predem diky za odpoved :)
Kacenka [Porodní asistentka]
12. 5. 2010 8:36:05
Pokiaľ cítite akúkoľvek bolesť, tak určite áno. Ale pravdou je aj to, že penis nie je len rovný, môže sa vychyľovať doprava alebo doľava, alebo keď je storporený je "príliš" hore. Jediný problém nastáva vtedy, keď pri erekcii smeruje dole.
16. 5. 2011 14:58:50
ja by som mal radsej malý nez taký aký mám lebo niekedy to vadí.
18. 7. 2011 23:44:59
XD kdyby měl tich 25 roku tak by měl chlupy na ruce a stehně.
23. 11. 2011 21:28:15
to je pravda !!! šak okrem toho neni chlpatý nikde !
Admin [Administrátor]
26. 11. 2011 22:45:48
Téma uzavřena !!!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie