8993  3. 3. 2010 14:51:52

Je mi 13 a ještě jsem neejakuloval

Dobrý den, je mi 13 a ještě jsem neejakuloval je to normální?
A když si stáhnu předkožku tak tam je něco bílého u konce žaludu je to ejakulát? Děkuji Adam

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Na ejakuláciu vzhľadom na tvoj vek máš ešte čas. Píšete, že po stiahnutí predkožky je tam niečo biele? Tak to je mázok, ktorý sa bežne tvorí každému mužovi, pokiaľ si budeš pravidelne penis umývať aj pod predkožkou, tak s tým žiadny problém mať nebudeš, ak nie, tak budeš často bojovať so zápalmi.

Komentáře uživatelů ...

3. 3. 2010 15:13:31
dnes kdyz jsem masturboval tak mi po orgasmu zenej vyzekla takova lepkava voda ale bylo ji malo
Kacenka [Porodní asistentka]
4. 3. 2010 10:57:48
Tá lepkavá tekutina ak je priehěadná a pred orgazmom je tzv. predejakulačná tekutina. Ak je to pri orgazme tak je to ejakulát, ale v tomto veku produkcia ešte nemusí byť tak veěká, ešte sa len vyvíjate.
13. 3. 2010 16:53:49
Mě je také 13 a ještě jsem neejakuloval, ale mam problém, při erekci a většinou ani v normálním stavu mi nejde přetáhnout kůže přes žalud, a to vůbec ne. Šířka otvoru kterým vidím žalud je max 0,5-1 cm, bojím se že je s tím něco v nepořádku, myslíte že se to zpraví když mi je teprve 13? Snažím se přetahovat každý den hodněkrát ale nepomhá to. Prosím poraďte. Díky.
Kacenka [Porodní asistentka]
20. 3. 2010 8:47:41
Máš zúženú predkožku, čím skôr vyhľadaj lekára urológa, treba to riešiť!!!
1. 8. 2011 8:28:54
Dobrý den. Jaá měl ten sám problém. Ovšem ja nemohl ani skoro močit. až jednoho dne mi ta kůže praskla a ja močil asi 3 mm bokem prave dirky.NEvýhoda je, ze když jdeš čůrat tak musíš stát k záchodu bokem..:D ..No a tak jsem si zašel k panu doktorovi.Ten mi řekl že musím naobřízku. No tak sem zašel ještě tenkrát s maminkou do nemocnice. Tak mi pichli injekci a už jsem se vezl na operační sál, kde mě uspali a tu kuži mi odoperovali.Vzbudil sem se cca za hodinku a necítil žádnou bolest. Odpoledne jsem byl ještě v nemocnici a na druhý den mě pustili domů. Na penisu sem mel okolo stehy, které samy vypadaly a kontrola byla v pořádku. Mě ta dírka zarostla už skoro uplně.Proto se mi to nafouklo a prasklo bokem..Ty to ještě tak urgentní nemáš. Možná ti to jen něak pomůžou stáhnout bez operace. Tak hodně štěsti.:-)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie