9166  9. 3. 2010 0:27:36

Náhly problém s erekciou

Dobrý den, mám problém už několik let skoro každý den na 3hod sex,stalost erekce a všechno v poho,az do predevcera. Kdy me trochu zabolelo pri styku na leve strane u leveho varlete,pote jsem prestal a vstal z postele a mel jsem takovou malatnost,studeny pot a zabylo mi trochu nevolno,to bylo hodne divne.Vcera jsem s partnerkou zkousel styk znova,ale bez uspechu,slaba az zadna erekce, bylo mi to strasne moc divne.Nikdy se mi nic takoveho nestalo,dnes jsem si schvalne zkousel pustit porno film, ale nic,ani trocha erekce nebo pocit vzruseni,proste nic,stale me trochu poboliva na te leve strane u toho leveho varlete, nevite co se mohlo stat? Nemohlo nekde prasnkout,protoze se mi zda,ze levou stranu u varlete ani moc necitim,dalsi co se deje je,ze pri nejakem trochu vzruseni pocituju takove slabe brneni u trisla az k hyzdim v leve noze,jinak zadne vizualni zmeny nic,chci se zeptat,jestli je mozne, ze by se neco nekde pretrhlo a to co ztoporuje penis se dostalo jinde,nekde k trislu,misto do (kolem)penisu,zni to asi blbe,mozna jsem debil anebo se mi to zda,ale fakt si nevim rady a sranda to neni,jsem z toho docela na nervy a za doktorem urcite nepujdu, je mi 26,dekuju za kazdou odpoved.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V tomto prípade Vám odporúčam návštevu urológa čo najskôr. Nemôžete niečo také povedať, že k lekárovi nepôjdete, prečo by ste sa k tomu takto staval? Aký máte na to dôvod? Máte problém, ktorý sa len tak na diaľku nedá vyriešiť, takže či sa vám to páči alebo nie, lekár bude nutný! Cez poradňu Vám nikdy nepomôžeme stanoviť diagnózu, môžeme Vám len poradiť, a v tomto prípade Vám radiť návštevu urológa. Ste mladý, chcete mať v neskoršom veku väčšie problémy a potom Vám už pomoc bude zbytočná? Treba si dať poradiť. Je dôležité, aby Vás lekár vyšetril, najmä semenníky. Neviem, či si samo vyšetrujete semenníky. Ak nie, tak by bolo to určite vhodné, ale aj tak musíte ísť za urológom.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie