9335  14. 3. 2010 17:09:05

Skorá ejakulácia a nedostatočná erekcia

Dobrý deň, bol som pred 4 dňami u urológa s iným problémom a okrajovo som sa spýtal aj na tento. Pociťujem to posledný týždeň. Prvé 2-3 dni som pociťoval aj slabú bolesť, ale tá ustúpila. Problém je, že trvá dosť dlho kým sa mi postaví penis ak vôbec a k vyvrcholeniu dochádza veľmi skoro, dokonca aj bez toho, že by sa mi úplne postavil. Pričom predtým som s niečim takým nemal problémy. Urológ mi povedal, že je len podráždený, tak neviem či ma to prejde alebo s tým máam niečo robiť, ďakujem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Neviem aký ste mal ten prvý problém, s ktorým ste za lekárom išiel, ale ak by tento druhý pokračoval po preliečení, tak by to bolo nutné aj toto riešiť.

Komentáře uživatelů ...

14. 3. 2010 20:43:11
Nemá smysl v této oblasti řešit krátkodobé problémy. Ty můžou být způsobené velkou únavou, stresem, virózou, příliš častou masturbací atd. Zkuste možná týden vynechat masturbaci, nebo ji omezit na minimum. Pokud by potíže byly i potom, proberte to s urologem.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie