9380  15. 3. 2010 20:54:22

Zvláštní průběh erekce

Zdravím, chci se zeptat, je mi 22let, nikdy jsem nad tím moc nepřemýšlel, ale když mám erekci (i když si ho honím sám třeba) tak mi chvílemi třeba změkne, musím rukou přidat, pak ztvrdne na max atd (nestalo se mi nikdy snad, aby mi stál jako ocel třeba 5minut v kuse - měří 21cm (někdy je to otravné při polohách kdy partnerka je na mně (ono většinou když jsem v poloze ze mam penis kolmo k zemi (ležím, sedím) tak mam erekci slabší než když stojím a nebo jsem břichem k zemi, může to byt jedno i duse velikosti jeho a množstvím krve co se může dovnitř dostat atd? Děkuji
Petr

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ak som tomu milý Peter pochopila správne, tak Váš penis ochabuje aj keď masturbujete sám, aj keď máte pohlavný styk s priateľkou? Čiže erekcia je slabšia keď ležíte? Pravdepodobne keď ste boli menší, tak ste masturbovali po stojačky. Telo je jednoducho na to zvyknuté. Dá sa to postupne zmeniť, neviem aké polohy s priateľkou robíte pri pohlavnom styku a či Vám robí aj orálny styk. Bolo by dobre začať týmto na začiatku Vášho pohlavného styku, potom samozrejme prejsť do druhej inej polohy. Musíte to skúšať, nájsť polohu pri ktorom Váš penis zostane stále tvrdý. Pokaiľ aj napriek zmenám polôh váš problém bude pretrvávať ďalej, tak bude vhodná poradiť sa priamo s urológom alebo sexuológom.

Komentáře uživatelů ...

15. 3. 2010 22:08:04
Kedže ste predtým nikdy problém takéhoto charakteru nemal bude to skôr psychika. ( stres, strach, ) nejaká pričina pre ktorú dochádza u vás k odreagovaniu od sexualneho aktu a tým k uvolneniu tvrdosti. Skúste tu pričinu nájsť. Taktiež to môže byť u vás i obdobie keď nemáte až tak chuť na sex. V inú pričinu neverím. Len pre zaujimavosť s množstvom krvi v penise to bude v poriadku. Tolko krvi máte aby vystačila na potrebnú erekciu, nebojte sa. Ale u niekoho je trvalá pričina "zmeknutia" v tom že krv sa po naplnení penisu sa vráti späť do tela. Je to porucha "spätných klapiek" v cievach, ktoré majú zavretím brániť pri erekcii uniku krvi späť do tela. Ale to nie ja váš určite problém.
16. 3. 2010 15:54:51
wow, fakt to může být i tím že si tělo zvykne na jisté věci od mala ? (no masturbuji tak od 11-12let pravidelně a je fakt že často ve stoje no... (ps: je tak jak říkáte-není to psychikou > mám to tak od nepaměti..:) další věc by mě zajímala-jak je možné že dokážů s penisem při erekci hýbat - vstyčit ho a pustit - VŮLÍ - jakože to normálně dokážu ovládat (jakoby poskakuje > je to normální???

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie