9511  19. 3. 2010 18:37:56

Pravděpodobnost otěhotnění?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pravděpodobnost těhotenství. Od úterka jsem byla nemocná, a do čtvrtka druhého týdne jsem brala penicilin v podobě injekci. Ve čtvrtek prvního týdne jsem měla menstruaci, v pondělí jsem začala brát antikoncepci - LadyNette, a zároveň chodila na injekce. Den poslední injekce (čtvrtek) jsem měla i nechráněný pohlavní styk. Antikoncepci jsem brala pravidelně, a bylo to čtvrtý den po začátku platíčka. Je pravděpodobnost že bych byla těhotná?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ani pravidelné užívání ATK vám v tomto případě nepomůže, když jste brala i antibiotickou léčbu. Všude se to píše, všude si o tom můžete přečíst, že je lepší a bezpečnější si v čase léčby ATB dávat pozor a mít jenom chráněný styk. Stačilo by praktikovat přerušovanou soulož!!! Pravděpodobnost tu je!

Komentáře uživatelů ...

27. 10. 2010 8:12:01
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost otěhotnění.V pondělí před 2 týdny jsem dobrala antikoncepci, v pátek tentýž týden jsem měla první menstruační den. Včera došlo k nechráněnému pohlavnímu styku a antikoncepci už neužívám. Je pravděpodobnost že bych mohla otěhotnět? Ovlivní letité braní ATK hodně možnost otěhotnět?? Děkuji
Kacenka [Porodní asistentka]
27. 10. 2010 17:49:07
Pokiaľ už lieky neberiete, tak nie ste chránená a ak máte nechránený styk tak logicky vzniká možnosť, že pri nechránenom styku skôr či neskôr žena otehotnie.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky