9616  22. 3. 2010 21:20:24 - FIlda

Předejakulační tekutina

Dobrý den, je mi 16 let a chtěl bych se zeptat jestli je normální, že mi tzv. preejakulační tekutina vytéká při masturbaci před vyvrcholením, ale i cca 40 min po vyvrcholní a nebo pouze po vyvrcholení. Zaráží mě že mi preejakulační tekutina vytéká po vyvrcholení. Děkuji za odpověd

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Predejakulačná tekutina je preto predejakulačná, lebo vždy vyteká pred samotnou ejakuláciou, už pri vzrušení muža. Po ejakulácii vám z penisu môže vytekať už len ejakulát.

Komentáře uživatelů ...

22. 3. 2010 21:31:22
Po ejakulaci někdy ještě dojde k úniku části spermatu. To je není neobvyklé. Možná zkuste, po ejakulaci ještě chvíli provádět stimulaci, dojde k jakési zbytkové ejakulaci. Pak nebude sperma ucházet samovolně, nebo méně. Možná vám ale tato stimulace nebude příjemná, pak ale bude docházet k odcházení zbytků ejakulátu i nějakou dobu po masturbaci.
FIlda
22. 3. 2010 21:40:44
Dobře zkusím to, je mi to totiž dost nepříjemné, když mám ještě hodinu po ejakulaci mokrý penis a trenky, protože preejakulační tekutina pořád po kapkách vytéká........ a není to tedy nějaký problém ze zdravotní stránky ?
22. 3. 2010 22:07:10
Trochu by som to pre Filda upresnil. Predejakulačná tekutina vyteká spravidla tesne pred ejakuláciou. Je súčasťou postupu prípravy organizmu na oplodnenie v tom, že pripraví po chemickej stránke močovú rúru pre prechod spermatu. Môže vytiecť i niekoľko minút pred spermatom pretože stimuláciu penisu môžete prerušiť a tým odieliť výtok spermatu. Ale predejakulačná tekutina už mohla odtiesť. Naopak niekedy preejakulačná tekutina môže vytiecť i po spermate. To napríklad keď masturbáciu urýchľujete a dostanete sa do vypätia keď skôr vyvrcholíte a až potom vyteká predejakulačná tekutina. Aby ste po masturbácii alebo po styku nemal mokrý penis najlepšie sa je vymočiť. Tým to vyriešite. Močová rúra sa vyčistí a je po probléme.
22. 3. 2010 22:21:27
Ano, to po ejakulaci není předejakulační tekutina. Ale odcházení spermatu po ejakulaci, to znám. Vymočit se pomůže, ale zcela to neodstraní. Asi to bude chtít v masturbaci pokračovat chvíli po první vystříknutí, i když to nemusí být zvlášt příjemné. Lze řešit i tím na chvíli žalud zabalit do ubrousku nebo kapesníčku. Až po 20 minutách žalud umýt a předkožku natáhnout zpět. Ale o zdravotní problém se nejedná.
5. 2. 2011 10:04:25
Ahoj mam pritele a kdyz to tak ctu tak se nemusim niceho bat!!! Doufam :)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie