9675  24. 3. 2010 16:07:38

Předčasná ejakulace jenom při mé ženě

Dobrý den, jsem jedním z těch který trpí PE jsem 14 let ženatý a s partnerkou máme spokojený sexuální život protože i když trpím PE plně vše vynahrazuji k úplné spokojenosti orálním sexem. Můj problém je ten, že bych si přál svou ženu uspokojit svým penisem. Nerozumím svému tělu, v životě jsem měl i milenky, ale s nima se mé tělo chová jako tělo nezničitelného pornoherce a můj problém s PE se nikdy neobjevil a naopak dvou až tříhodinový sex nebyl problém. Proč pouze s mou ženou se mé tělo chová jako tělo puberťáka a PE se nedá zastavit ani po všech radách které jsem dostal a vyzkoušel. Přeji si plně uspokojit svou ženu je nějaká šance nebo zaručený recept Nnení mi jasný proč tím trpím jen se svou ženou.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Já si myslím, že svojí ženu milujete, chcete být před ní dokonalý nejen manžel ale i milenec a už jenom toto je trochu stresující a když se příhody s PE opakují, tak vás to víc a víc frustruje a dostáváte se do bludného kruhu. Proto by bylo vhodné pokud to chcete řešit vyhledat sexuologa. Už jsme tady popsaly hodně o probléme s předčasnou ejakulací podívejte se na to, možno něco objevíte co jste ještě nezkusil a pokud to nepomůže, tak lékař bude nejlepším řešením. Já si ale myslím, že je to jenom na psychickém podkladě a s tým se dá moc dobře pracovat.

Komentáře uživatelů ...

25. 3. 2010 12:10:45
Žeby sa tomu vravelo láska a cit? Milenky berieš ako niekoho cudzieho, nepociťuješ k ním city ani nič podobného, ale ženu máš rád a treba sa možno aj moc snažíš a myslíš pri milovaní na svoj problém. Musíš uvolniť myseľ a pekne na to skočiť.
25. 3. 2010 19:44:30
Hľadať príčiny je ťažko. Ale hľadať treba v psychike. Dnes pomoc existuje. Sexuológ, alebo urológ vám predpíše lieky. Sú to antidepresívna ( nebojte sa nebudú určené u vás k liečeniu depresie ) pri aplikovaní, ktorých boli zistené druhotné účinky pre podporu liečby PE. Sú stým výborné výsledky. Stačí uvedenému odborníkovi naznačiť v čom je váš problém a poradí vám.r.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie