9936  1. 4. 2010 22:15:53

Svědění pysků

Dobrý den. Asi před měsícem jsem byla u doktora na kontrole, při té příležitosti jsem mu sdělila, že mě svědí u poševního vchodu. Napsal mi na to Pimafucin krém. Ten mi sice trochu pomohl, ale jen na chvilku. Nyní se svědění dá trochu snést během dne, ale mám zarudlé pysky u vchodu a když jdu na WC tak mě to velmi svědí, samozřejmě i při milování to pociťuji. Je potřeba dojít k lékaři nebo mi dokážete poradit na této poradně? Prosím. Děkuji moc za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Máte mykotickou infekci a někdy krém nestačí a je nutné přeléčit vás i zevnitř. Takže bude nutné jít ke gynekologovi a nechat si předepsat léky a vhodné by bylo přeléčit i partnera, keďže jste měla pohlavní styk v čase problémů. Mohl to i on od vás chytit.

Komentáře uživatelů ...

6. 1. 2011 19:54:12
Dobrý den. Už mám dva dny svědění stydkých pysků. Začalo to druhý den po milování s partnerem. Nevím co mám použít na odstranění svědění. Poradíte mě nebo je nutné zajít ke gynekologovi? Děkuji předem za odpověď.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie