9970  3. 4. 2010 15:44:14

Predčasná ejakulácia a cvičenie

Dobrý deň, počul som že keď je problém s ňou, tak sa ju dá trénovať aj napríklad tým že keď močíte, tak zastavíte prúd moču na 3 sekundy a zase začnete močiť a zas na 3 sekundy a tak. Je na tom niečo pravda, či to nie je vhodné kvôli zdraviu alebo podobne?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie som urológ, z tejto oblasti mám len všeobecné vedomosti, ale dočítala som sa, že na predčasnú ejakuláciu existujú spreje, či gély, ktoré dostanete kúpiť v lekárni. Používajú sa s kondómom a mali by zabraňovať veľmi rýchlemu vyvrcholeniu. Otázkou je aj ako rýchlo pri styku vyvrcholenie dosahujete. Obvykle žena, aby dosiahla svoje uspokojenie potrebuje minimálne 5 minút. Ak nie ste schopný ani 5 minútového pohlavnému styku, tak treba hľadať príčinu problému, ktorý tu rozhodne je. Rovnako pomáha pred stykom masturbácia, aby ste dlhšie vydržal. Problém s predčasnou ejakuláciou je hlavne založený na psychickej báze. Takže odbúraním stresu a obáva, sa obvykle aj problémy s predčasnou ejakuláciou vytratia. Viac so dôverujte. Striedanie polôh pri styku sú tiež výhodou. Dohodnite si s partnerkou nejaký signál, kedy budete cítiť, že vyvrcholenie sa približuje a s dráždením na chvíľku prestanete. Rovnako je vhodné myseľ niečím zaujať, samozrejme niečím neerotickým. O týchto cvičeniach ja osobne neviem. Ale nie sú na škodu sú to tzv kegelove cviky, ale či vás s problémom predčasnej ejakulácii pomôžu to skutočne neviem.

Komentáře uživatelů ...

3. 4. 2010 16:42:28
Ano, tyto tzv. Kegelovy cviky by měly trochu pomoci. Dají se nacvičovat i bez močení, jde o svalové stahy. K trénování se jinak doporučuje stimulace (nejlépe masturbací) a před vyvrcholením přestat, pokračovat až po chvílí. Opakovat několikrát, nakonec s ejakulací. Ejakulaci je možné se naučit odddálit. Neúměrné oddalování ejakulace není zdravé, může způsobovat problémy s prostatou. Pokud muž nemá urologické potíže, tak oddálení ejakulace na rozumnou míru vadit nebude (uspokojit ženu, není třeba hodinový výkon).
4. 4. 2010 0:45:35
tak ale ja ked mame sex tak u mna pride ejakulacia do minuty, ked predty masturbujem tak vydrzim 5min ale je to horsie potom s erekciou..
4. 4. 2010 1:47:41
Masturbace nemusí být těsně před stykem, ale třeba ráno, nebo odpoledene, bude-li styk večer. Oddálení ejakulace se nacvičte při masturbaci, nechtějte to najednou, nějakou chvíli to trvá. Postupně si prodlužujte dobu, kdy dojde k ejakulaci. Za den se to nenaučíte, za pár týdnu může být výrazný pokrok. Chce to chvíli před ejakulací přestat, po pár minutách a ochabnutí penisu v masturbaci pokračovat. Když budete cítí, že se blíží vyvrcholení, zas přestat. Takto 3-4x, nakonec s ejakulací.
4. 4. 2010 1:52:39
Takto masturbovat denně, sledujte pokrok. Není problém docílit toho, že se podaří oddálit ejakulaci na 10 minut. Později nezkoušejte jen s masturbací, ale i při styku. Na začátku by to nemělo smysl, hůř by se to provádělo, když to je do minuty. To je zcela běžné, není to žádná porucha, v přírodě je třeba, aby oplození proběhlo rychle. Oddalování ejakulace má mít své meze, hodinový styk je dobrý leda pro pornoherce, zdravý ale není. Ale nějakých 10-15 min by neměl být problém.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie