10045  6. 4. 2010 10:48:22 - Glatz

Vřídky na penisu

Dobrý den. Na penisu a šourku mi vyskočily vřídky, které nijak nesvědí a jsou poměrně tvrdé. Jejich velikost je cca 1 až 2 mm. Na šourku se nacházejí na místech kde vyrůstá ochlupení. Můžete mi prosím poradit co by to mohlo být? Děkuji.

Vřídky na penisu

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Naša poradňa je toho plná, nie je to nič vážne, nie je to príznak ochorenia, sú to fyziologické tukové vyrážky, ktoré sa neliečia, má ich skoro každý druhý mladý muž. Vekom sa sami pomaly strácajú. Nazývajú sa fordyces spot.

Komentáře uživatelů ...

6. 4. 2010 13:16:48
Tieto " vriedky " sú u mužov bežné. Na mnohých fotkách v týchto rubrikách ich nájdete. Nedá sa im zabrániť. Niekto ich má viac iný menej. Ale vy ich máte dosť výrazné a pomerne dosť. Navštívil by som dermatologa. A to čo máte v v " ochlupení " je niečo iné. Predpokladám, že sú to skôr vyrážky skôr z oholenia. Tých sa zbavíte tak, že sa nebudete holiť, alebo ak áno tak s ostrou žiletkou, kvalitná voda po helení, alebo krém a na druhý deň po holení použiť pilingový krém. Dobré pretrieť oholené miesta, je to proti vrastaniu oholených chlpkov späť do kože.
24. 6. 2011 13:37:21
Kolik ti je debile ze ho mas tak malýho ?

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot