10073  6. 4. 2010 18:52:11

Bílý výtok při sexu

Dobrý den, potřebovala bych vědět, co může znamenat výtok, který se mi objevuje při sexu s mým partnerem. Jedná se o bílé hrudky, které po sexu má partner téměř všude po varlatech a na penisu, je to někdy až nechutné. Mívala jsem mykozy dříve, vypadá to hodně podobně, ne-li stejně, jen se to objevuje převážně při sexu, bolestivé ani zapáchající to není. Také je možná říct, že jsem od partnera již tak před rokem při našem seznámení "chytila" pohlavní herpes, který se občas vrací v podobě malých oparů doprovázené ne moc velkým výtokem. Na to ale užívám zovirax a případně herpesin (mast i prášky), a vždy celkem rychle zmizí. Zmiňuji to především proto, jestli to nemůže mít souvislost s hrudkovitým výtokem, který popisuji na začátku. Doufám, že to není moc složité:) Žiju teď v Rakousku, možnost zajít k doktorovi mám až v květnu, tak to nejdřív zkouším touto cestou. Děkuji moc. Problémy tohoto typu máme celkem dlouho, jen je to někdy více, někdy méně. Děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Genitální herpes se takto neprojevuje, takže to s tím nemá vůbec nic společné. Pokud to mykóza není, tak někdy se i tělu prospěšné baktérie (lactobacil) v pochvě můžou tahle zhlučovat a vytvářet bílé hrudky. Není to nic patologické a nevyžaduje si to řešení, pokud vás nic nesvědí, napálí ani nic podobné. Občas si klidně udělejte výplach pochvy např. Rosalginem. Koupíte v lékárně. Je všeobecně známé, že při pohlavním styku se produkce přirpozeného výtoku zvyšuje, protože tím tělo zabezpečuje přirozenou lubrikaci.

Komentáře uživatelů ...

6. 4. 2010 19:19:12
Píšete výtok, potom hrudky. Ťažko si predstaviť. Pre upresnenie prosím napíšte pred samotným aktom si umývate prirodzenia? Tie hrudky sú zakaždým, alebo ako dlho sa už objavujú?
11. 8. 2011 13:10:59
dobry den chtela jsem jen taky podotknou ze ty bile hrudky mam taky ale jen u soucasneho partnera a u byvalych partneru jsem je nemela cim to je???

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky