10114  7. 4. 2010 20:00:57

Nevěra manžela s prostitutkama

Dobrý den ,můj manžel (50 let), manželé 10 let mě podváděl s prostitutkami. Jedl Viagru a kdykoliv během dne jezdil do pražských privátu a potom ten zážitek podrobně popisoval a doporučoval ostatním na webu k tomu určeném. Před 14 dny vše prasklo. On se rozvádět nechce, vinu svádí na mne, že jsem si ho málo všímala apod. Já jsem doma a starám se o nemocného syna a manžel když už byl doma si sedl k internetu a byl tam do 2-4 hod.ráno. Byla jsem stále sama a často ho prosila, ať toho nechá. Vždy mě nějak odbyl a jel si po svém. Dnes ale hází vinu na mne, nebo vše zlehčuje a tvrdí, že o nic nešlo, že když má hlad, tak jde do hospody, tak jestli by mi to také vadilo. Že už to snad dělat nebude, ale dá se tomu věřit?Prim.dět.psych.od syna mi říká, že ublížím synovi, že se zdravotně zhorší a půjde zpět. Já mu ublížím? A co jeho otec?Jsem skutečně já povinna vše tolerovat? Myslíte si, že je vůbec možné, aby s těmi svými názory s tímto "adrenalinovým sportem" skončil, když se stýká s těmi, kdo v tom pokračuje?Myslím, že to je jako postavit diabetika k cukrárně.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Cítí se ponížen, že jste na to přišla. Obvykle obvinění se málo kdy uvědomí svou vinu a radši to svádí na jiného, v tomto případě na vás. To je velmi typické a běžné. Ne nejste povinná mu vše tolerovat. Nikde není napsáno, že se musíte jenom vy přizpůsobovat a on ne, to tak není. Musí buď úplně přestat a víc si vás všímat a pomáhat, nebo to ukončete. Vím, že máte postižené dítě, ale není důvod, aby jste vy svůj život nežila spokojeně po boku muže, který si vás váží, miluje vás a je vám nápomocný. Váš manžel pokud to skutečně chce, tak dokázat se to dá,a le pochybuji o tom, že on to chce zanechat. Je to jeho úchylka a bude v tom asi pokračovat. To je ale můj osobní názor. Za pokus to ale stojí. Otestujte si ho. Moc vám držím palce. Nemáte to vůbec lehké! Je mi to líto!

Komentáře uživatelů ...

27. 4. 2010 11:01:32
Dobry den, silno drzim palce, aby ste boli stastna!
1. 7. 2010 13:34:15
Dobrý den, jsem ve stejné situaci, jako vy, až na to, že nemám nemocné dítě a že já sex vyžaduji docela často a náš sex je nádherný a proto tomu nerozumím. Také jsem přišla na to, že obchází priváty a pak to ventiluje na webu.. Jsem z toho nešťastná a ponížená, ale snažím se zapomenout.Je lepší, "když navštevuje tohle", než kdyby měl stálou milenku, kde by mohl nastat cit. Samozřejmě, že zapírá. Máme krásný vztah i v posteli si to dokážeme užít, jsme spolu 2 roky, jemu je 51 mě 37 a vidíte, přesto to dělá, myslím, žen je to úchylka.
19. 7. 2010 21:44:07
Dobrý den, je Váš sex nádherný i po tom co víte, že chodí do privátů? Já totiž vůči manželovi za to nejsem schopna projevit žádný cit. Bolí to hrozně, už 4 měsíce.Podrobnosti, které jsem se dočetla jsou opravdu otřesné_ 2 vietnamky najednou apod.Beru antidepresiva, ale moc mi to nepomáhá.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy