10154  9. 4. 2010 0:39:05

Problém pri preťahovaním predkožky

Mám problém pri preťahovaní v stoporenom stave. Ide to dosť ťažko a keď ju pretiahnem tak nakoniec je žaluď dosť priškrtený a neprúdi do neho krv čím sa stava akákoľvek manipulácia s ním dosť bolestivou. Dá sa s týmto stavom robiť niečo aj nechirugicky?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
koľko máte rokov. Ak by ste bol malý chlapec tak nádej tu je, ale keďže ste dotaz písal sám, tak si myslím že ste tak asi v puberte, čo sa už veľa s tým robiť nedá a je nutné to riešiť s urológom. Nemáte sa čoho obávať. Mnoho mladých mužov má s tým problém, naša poradňa je toho svedkom, tak si len prečítate, možno vám to dodá odvahu a v najbližšej dobe sa objednajte k urológovi. Čím skôr to budete riešiť, tým pre vás lepšie.

Komentáře uživatelů ...

9. 4. 2010 1:01:39
To je na chirurgické řešení, jinak to bude stále zlobit. Ale chirurgické řešení neznamená nutně obřízku, může jít o plastickou úpravu předkožky (rozšíření), nebo jen odstranění její úzké části.
9. 4. 2010 6:09:53
Podobných otázok už tu bolo dosť. Skúste vyskúšať postup uvedený na http://www.omimine.cz/poradna/dotaz/10066/predkozka-nejde-lahko-stiahnut.aspx - nič nemôžete pokaziť. Ak vám to niajko nepomôže určite sa poradte s lekárom.r.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie