10248  12. 4. 2010 0:52:27

Rýchlo dosiahnutý vrchol

Dobrý večer, keď sa s priateľom hrajeme, penis mu stoporí, akonáhle sa ho dotknem s ústami, ani dva krát neprejdem po ňom, sa urobí. Mohli by ste nám prosím vás poradiť, čo by sme mali robiť?
Chcela by som sa spýtať, čo by mohlo spôsobiť, že ak rýchlo dosiahne vrchol? S priateľom sa poznáme už od detstva, dobre si rozumieme, spolu chodíme len chvíľku, ale bojím sa, že sa kvôli tomu rozídeme, že ho kvôli tomu stratím. Môže to byť spôsobené mnou? Robím niečo zle? Už sa to stalo tri krát, a vždy potom mal z toho výčitky, strašne sa zle cítil. Že vraj pred tým sa mu to s inou nestalo
za odpoveď vopred Ďakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
U mladých ľudí, teda mužov je problém s predčasnou ejakuláciou dosť častý, dôkazom je naša poradňa, tak si skúste podobné dotazy prečítať, a je hlavne riešiteľná a nie je skutočne dôvodom rozchodu. Pokiaľ sa to opakuje pri každom styku, tak je dobré vyskúšať nasledovné: Priateľ keď bude vedieť, že bude s vami tak deň pred tým, alebo ešte ráno, nech sa vymasturbuje, používa znecitlivejúci gél a kondóm, aby žaluď/penis nebol tak vnímavý a citliví a aby mohol o niečo dlhšie vydržať. Obvykle je to len v jeho psychike, vy nie ste určite na vine. Pokiaľ ani toto nepomôže, tak je namieste obrátiť sa na sexuológa a riešiť to s ním.

Komentáře uživatelů ...

12. 4. 2010 7:39:54
neboj sa to prejde. je strasne vzruseny a potrebuje troska cas . ale urcite problem v tebe nie je. ma ta az priliz rad a nechce ta sklamat. no urcite o neho neprides.
12. 4. 2010 7:47:37
Nemajte výčitky ani vy ani váš partner. Berte ako daň mladosti a vysokej vzrušivosti. U mladých ľudí na začiatku sexuálnych aktivít je to prirodzené. Nemajte z toho traumu, berte to ako súčasť hry a za chvíľu si to zopakujte.
13. 4. 2010 20:19:36
Nevidím tu žádný problém. Předčasná ejakulace je problém při vaginálním styku, u orální stimulace přece nevadí. Je i běžné, že vzrušený mladý muž ejakuluje dřív, než dojde k jakékoli stimulaci, partnerka se ani nemusí svléci, jen jak je vzrušený. Nevytýkejte mu to, ani sobě. Když si na sebe trochu zvyknete, doba se prodlouží. Po nějakém čase je pak možné se ptát, jestli nejde o předčasnou ejakulaci. Nepokoušel bych se ani o pohlavní styk, zvykejte si na sebe vzájemnou masturbací a častou společnou nahotou. Tím se to možná zcela vyřeší.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie