10308  13. 4. 2010 17:23:22

Pupínky na penisu ve 13 tetech

Dobrý den, je mi 13 a na penisu a na varlatech mám nějaké bílé pupínky, je jich strašně moc a rostou z nich chloupky. Ale zaráží mě na tom, že je mám i na konci penisu na kůžičce mám je prostě všude nevím, co to je!?! Prosím o rad,u předem děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V takomto prípade sa je ťažko vyjadrovať, keď to nevidím, ale podľa popisu to môžu byť klasické pupínky, ktoré sa na koži objavujú. Nie je to nič vážne a časom zmiznú. Neviem ako dlho ich tam máš a či sú na dotyk tvrdé, ale mäkké. Myslím, že by ti nemali vadiť, skôr ide o estetiku, že to škaredo vyzerá. Pokiaľ si nebudeš istý a budeš to mať dlhšiu dobu, tak potom bude vhodné navštíviť urológa osobne.

Komentáře uživatelů ...

14. 4. 2010 5:22:16
Skúste si na tejto stránke nájsť fotografie, ktoré zodpovedajú približne vašemu stavu. Ak vám uvedená odpoveď tam nebude stačiť napíšte opäť a uveďte číslo otázky kde je foto vášmu stavu najbližšie.
fantomas0007
14. 3. 2012 17:32:52
Mám ten samý problém, ale mám to už asi 4 roky a nic jsem s tím nedělal, ale pupínky se rozšířily od kořenu penisu a od varlat až asi do poloviny penisu a vyrůstají z nich chloupky a tvoří se v nich hnis ( jako z ,,beďarů" , na dotek jsou tvrdší, nevíte co by to mohlo být ?

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot