10400  15. 4. 2010 17:46:09

Přetahování předkožky

Dobrý den, když je muj penis v klidu, předkožka jde v klidu přetáhnout, jen mám menší penis, takže když si dám trenýrky, tak se sešoupe zpět, ale nebolí nic. Když ho mám stopořený, jde to tak na 80%, takže o cca 20% hůře než při klidném stavu. Mám otázku, jestli se to nedá nák nacvičit, protože obřízku nechci. Foto přidávát nebudu, toto není pornostránka. Díky za brzké odpovědi.
PS : jako odpověď můžete napsat i ňáký ten cvik :-)

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Škoda, že uvádzate vek, ale súdiac z otázky už je vám asi viac, takže ak to do teraz nešlo, tak to už asi veľmi ani cvičením nepôjde, hlavne ak pri tom cítite nepríjemné pocity. O fimóze, teda zúženej predkožke je v našej poradni more otázok a odpovedí, stačí využiť vyhľadávanie, ale ja vám radím určite vyhľadať urológa riešiť to sním, aj vzhľadom na vašu sexuálnu budúcnosť. Pretože pri styku bude problém, ak to nedoriešite včas. Obriezky sa obávať nemusíte! Dá sa urobiť aj čiastočná, takže kus predkožky vám ostane, ak nechcete mať úplne celý žaluď odhalený. Obriezka má veľa výhod a mnoho mužov je ju absolvuje, len preto že chce, nie preto, že musí.

Komentáře uživatelů ...

15. 4. 2010 19:19:40
O možnostiach by ste sa mal poradiť s urológom, alebo plastickým chirurgom. Možno by stačila len čiastočná obriezka.
15. 4. 2010 22:43:56
Předkožka se sice trochu roztáhne, ale k tomu už u vás došlo. Malí chlapci mívají předkožku užší, přetahováním se postupně uvolní. To funguje do určité míry, ne do nekonečna. Tj. běžte na urologii a proberte možnosti řešení tam. K obřízce vás nikdo nutit nebude, ani k jinému zákroku - proti vaší vůli. Existují i jiné možnosti, než je kompletní obřízka, zákroky se liší dle stavu, dále i dle pracoviště.
17. 4. 2010 15:47:07
Penis mi nejspíš ještě moc nevyrostl,ani chloupků moc nemám.Penis mám nejmenší ze třídy a chloupky skoro žádné.Je možné že mi to ještě "vyroste?"(předkožka)
25. 4. 2010 14:41:25
Obřízky se bojíš zbytečně. Citlivost žaludu se rychle srovná. Navíc ti mohu garantovat, že žalud (netísněný úzkou předkožkou) se ti zvětší. Přečti si: http://www.obrizka.info/nazdiv.html http://xman.idnes.cz/muzska-obrizka-zeny-laka-0xa-/xman-styl.asp?c=A091207_112625_xman-styl_fro#utm_source=idnes.cz&utm_medium=rss

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie