10474  17. 4. 2010 17:10:19

Pálení v močové trubici a výtok

Strávil jsem noc se svojí kamarádkou z mládí a měli jsme spolu nechráněný pohlavní styk. Druhý den mě začalo trochu pálit v močové trubici a při jejím zmáčknutí jsem vymáčkl trošku nažloutlé hustější tekutiny. Co by to mohlo být?!
Asi před 5.lety jsem měl chlamýdie, ale ůspěšně jsem je přeléčil a od té doby jsem měl klid. Ale teď mě překvapila rychlost s jakou se problém dostavil?
S kamarádkou to prodebatuju děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Výtok u muža nebýva bežný. Môže sa stať, že nejaké minimum vyteká pred pohlavným stykom ako tzv."kvapka lásky" teda predejakulačná tekutina. Potom po ejakulácii môže časť ejakulátu vytekať z močovej trubici. Toto je neškodné. Výtok z močovej rúry u muža býva príznakom viacerých pohlavných chorôb. Tento výtok býva často zmenený, zapáchajúci, netypickej farby alebo zafarbenia. Častý býva výtok v prípade pohlavne prenosných ochorení, preto je vždy vhodné pri problémoch navštíviť sexuológa alebo urológa osobne.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie