10483  18. 4. 2010 9:40:06

Bolest varlat

Dobrý den pane doktore.

Chtěl bych vás moc poprosit o radu. Pred zhruba 3 týdny jsem u sebe zaznamenal bolest varlat. Zatím neboli bna dotyk ale proste porád jajko by byly těžke nebo tak. Pred týdnem jsem byl u urologa a ten říkal že mam nějaky zanět. Muj urolog je hrozny a neda se s ním vůbec mluvit. Jen přišel šahnul a psal.
Chtěl bych vas proto poprosit o radu. Nejdříve jezdil po varlatech nějakym přístrojem na skenovani a pak prstem zkoušel prostatu.
Diagnoza byla takova: několik tydnu orchialgie bez dysur potiži afebrilni. moč + sed _0.I zevni gen b, p, n, per rectaumu. m.p = rosta plp citl sx prim- nezidskamn - Ré: prostatitis chrpo. orchiialgie dop. Indomethacin supp 0-0-I
A říkal že mam příjit na 2 měsíce. Ale po týdením užívaní čípku Indometacin se nic nezměnilo a bolí to stale a pořad.
Ríkal že zanět prostaty může mít vliv na bolest varlete ale to ja nevim jestli je to opravdu tím.
Zkoušel jsem mít ipravidelny sex a rovněž bes sexu ale nic nepomohlo. A proto mám potíže s erekcía ze sexualitou.Moc bych chtel ale potřebuji nějak zvýšit chut na sex a taky přípravky na zlepšení erekce. (jakekoli) ale momontalně je můjh hlavni problem jiny
Na internetu jsem si nasel nejake kapky na zanety tak dnes zajdu do lekarny Urinana, Vrbovka malokvěta, Lichořeřišnice
mužete mi prosím poradit co mam ted delat?Navštívit jineho urologa, zabaly, tabletky, nebo cokoli. Moc děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Takže podľa vyšetrenia Vášho urológa dospel k záveru, že máte zápal semenníkov. Nie je to nič vážne, pokiaľ moč a prostatu máte v poriadku, tak je všetko v poriadku. Čípky Indometacin sú dobre, treba ich užívať, dáva sa to na zápaly a chronickú artritídu, zvlášť reumatoidného pôvodu, teda chronickej polyartritídy. Samozrejme, po pár užívaní sa stav nemusí hneď zlepšiť, môže trvať dlhšie, preto tie bolesti ešte máte. Váš urológ vás určite dostatočne vyšetril, keďže ste mi napísali celé vyšetrenie a stanovenie diagnózy. Myslím si, že Vám chce len dobre aj keď píšete, že je s ním zlá komunikácia a nie ste s ním spokojný. Pokiaľ ste není spokojný s lekárom, môžete ho vymeniť, nájsť si iného, máte na to právo. To, že Vám išiel po semenníkoch z nejakým prístrojom, tak Vám robil sonografiu (SONO). Kvapky na zápaly by som si nekupoval bez doporučenia lekára. Robiť niečo bez jeho vedomia je riskantné, pretože keď sa Vám niečo stane, už bude neskoro. Takže sa nemusíte obávať, že Váš lekár vám chce zle, ale ak ste s ním není spokojný, navštívte iného lekára.

Komentáře uživatelů ...

24. 4. 2010 10:13:47
moc děkuji za vaší odpověd.ale ještě bych vás chtěl poprosit o radu ohledně sexualního apetitu.Jak jsem rekl , posledni dobou par mesicu nemam na sex chuť.respektive ja bych na sex chut mel moc ale ne ten dole.......když prijde pritelkyne tak mam strach neco začít , aby vubec došlo k erekci.citim se takovy unaveny v partiich penisu.proto bych vas chtel poprosit , co by ste mi doporucoval na zlepseni erekce a zvysit chut na sex.Hlavne aby měl chuť na sex muj penis.nevim jak to popsat , chtel byc něco co mi pomuze k erekci kdykoli budu chtit.at uz nejake doplnky stravy, nebo zelenina , ovoce proste zmena jidelnicky , COKOLI.Je mi 25 let a takove problemy bych mit nemel.potreboval bych být tak říkajíc více nadržený a erekci kdykoli budu chtit.ale nejde to ...... prosím poraďte .
Kacenka [Porodní asistentka]
24. 4. 2010 21:10:03
Proste sa vám nepostaví, aj napriek tomu, že by ste to veľmi chcel. To sa stáva, hlavne ak ste v strese, takže musíte sa ukľudniť a nemať strach!!! Pokiaľ to sám nezvládnete, tak sa obráťte na sexuológa.
24. 7. 2011 17:20:44
Dobrý den, Mému příteli je 21 let a před půl rokem byl na operaci varikokély.(podstoupil ji kvuli problémy s erkcí, které již delší dobu pociťoval). Bohužel od té doby žádné změny nejsou. Když se mazlíme, tak se vzruší, ale né úplně a hned klesne. Den poté ho silně bolí v podbříšku a levé nebo pravé varle. Musí dosáhnout vyvrcholení, aby bolest přešla. Ale není to vůbec jednoduché. Naopak. Moc mě bolí, když se trápí. Zkusil také viagru, ale žádné účinky to nemělo. Doktor, který ho poslal na operaci varikokély neřešil vůbec bolesti, ale problém s erekcí. Řekl, že je to psychického rázu, ale vůbec mi to tak nepříjde. Je se mnou úplně uvolněný a psychicky vzrušený. Proč má potom ty bolesti a viagra mu nepomohla? Před operací byl také na spermiogramu a výsledky byly špatné. Prosím, poraďtě mi. Děkuji
smiech
27. 3. 2012 19:38:11
Som 1 tyz. po vasektomii a neskutočne ma bolia asi mam zapal čo mam robit...dakujem

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot