10544  19. 4. 2010 21:13:22

Krvácanie a vnútromaternicové teliesko

Dobry vecer vam prajem. Mam uz dlhsie rovnaky problem. Mam 30 r. a po porode mi dal moj gynekolog vnutromaternicove teliesko. Mam ho pomali treti rok a dr hovori, ze je vsetko v poriadku aj ked som mu povedala aky mam problem. Po sexe s manzelom zacnem krvacat a je mi to dost neprijemne kedze toho sexu vela nemame lebo manzel pracuje do noci, tak sa bojim, ze ho to odradi a uz nebude ani to malo sexu. Ja si myslim,ze to robi to teliesko ale gyn tvrdi, ze nie. Mam dat teliesko von?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Telieskom to rozhodne nie je, ale je to problém.Krvácanie ak sa nejedná o menštruačné krvácanie nie je prirodzené a dobré. Takže môžete mať problém s krčom maternice, kedy ste bola naposledy na cytológii a s akým výsledkom? Ale tam je zápal, ktorý zistíme odobraním kultivácie: Takže jednoznačne to treba riešiť, ak váš súčasný lekár to odmieta, tak radím ho zmeniť!!!

Komentáře uživatelů ...

22. 4. 2010 21:46:06
kazdy rok chodim na prev.prehliadky a cytologiu mi roby kazdy rok a vsetko je udajne v poriadku.co sa tyka krcku maternice ,tak viem len tolko,ze ked som bola tehotna,tak mi povedal,ze mam skrateny krcok maternice ale cele tehotenstvo bolo super bez problemov.dakujem

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk