10556  20. 4. 2010 10:37:39 - Sára

Je možnosť, že som tehotná?

Dobry den, chcem sa spytat,ci mozem byt tehotna ked som po 4mesiacoch neuzivania znova zacala uzivat HAK, pricom uz v den ked som si dala 1. tabletku som s priatelom mala nechraneny pohlavny styk, a na plno,ale bolo to tak od vtedy kazdy den. od tej prvej tabl. je to je to cca tyzden ale uz 3-4 dni mam zvlastny tlak v podbrusku a vcera v nakupnom centre mi bolo dokonca na odpadnutie a neskor ma naplo na zvracanie z jedla, cely vecer mi bolo rovnako zle a dnes rano som skoro vyvratila jogurt, som stale unavena a casto mam pocas dna zvlastnu slabost.
Je tu nejake riziko,ze mozem byt tehotna?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
H, aj keď výrobcovia tvrdia, že ste plne chránená od prvého dňa užívania, my ale tomu akosi neveríme a radíme počkať aspoň týždeň od začiatku užívania. Ale pokiaľ budeme výrobcom veriť a neurobila ste žiadny chybu v užívaní, tak by to teoreticky tehotenstvo nemalo byť. Uvidíte, či sa dostaví menzes.

Komentáře uživatelů ...

20. 4. 2010 11:23:53
No tehotensky test je zazracna vec. skus si ho.
20. 4. 2010 14:54:03
Pokud jste si vzala tabletku první den menstruace, nic by se nemělo dít a HAK by měla být účinná okamžitě. Navíc po týdnu těhotenským testem nezjistíte, jestli jste těhotná, to až za 15 dní od početí. Kromě toho po týdnu by se ještě ani příznaky těhotenství neprojevily. Za týden si můžete pro jistotu udělat těhotenský test.
20. 4. 2010 22:03:55
ahoj, ja si myslim ze to mas len priznaky z tej antikoncepcie, kedze si prave zacala, telo si este nezvyklo poriadne na hormony ktore pravidelne dostava..takze ja si myslim ze sa nemusis bat... :-)

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky