10570  20. 4. 2010 15:41:26

Je penis dost velký, aby som mohol uspokojit ženu?

Pekny den, menujem sa Honza, mam taky dotaz. Je moj penis dost velky aby som mohol uspokojit zenu? mam 14 rokov. (setky ostatne penisy su vacsie) a za 2. nemam zuzenu predkozku? ked mi to takto jde bez problemov pretahnut.Dakujem za akekoliv rychle odpovede.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Je penis dost velký, aby som mohol uspokojit ženu?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nemáte žiadny problém. Z fotky sa ale nedá posúdiť, či so svojím penisom dokáže ženu uspokojiť. Možno je dobré vedieť, že sex nie je len o veľkosti vášho penisu. Pokaiľ ide predkožka bez problém stiahnuť cez žaluď pri stoporenom penise, tak problém nie je žiadny.

Komentáře uživatelů ...

20. 4. 2010 16:02:57
Budte v pohode. Určite váš penis ešte porastie, ale i tak malý nie je. Takže budúcu partnerku určite uspokojíte. Skúste si nájsť podobné otázky na tejto stránke a určite nájdete vhodné odpovede pre vás. I ostatné je v poriadku, nemajte obavy.
20. 4. 2010 16:21:44
Popravdě řečeno, velikost penisu nejde moc určit. Vystřižená fotka, holé genitálie, srovnávní vůči levému palci. Penis je ztopořený? Moc velký nevypadá, ale rozhoducí je délka v cm, ne optický dojem. Předkožka zčervenalá. Připadá mi trošku užší. Jde ti stahovat až dozadu? Takto by to vážně nestačilo. Neškrtí trochu vzadu, odhadoval bych, že trošku ano?
20. 4. 2010 16:27:21
neskrti,vobec.ano ide stahnut viac,ale musiem si to stahnut prstem.Chlpky trocha mam,fotka je vystriazena preto,aby se spoluziaci nesmali ze sem pisem.
20. 4. 2010 16:35:48
Konec překožky je vždycky trošku užší. Někdy víc, někdy méně. Jde o to, aby se ti předkožka vzadu nezasekla nešla zpátky, třeba po masturbaci. Zkus si stáhnout předkožku dozadu a nějakou dobu ji tak nechat (nesmí začít bolet, ihned přeruš!). Zúžená předkožka by vedla k otoku předkožky (lymfa), podobně i trošku otéká žalud. Pokud nevadí, když si předkožku pár hodin necháš staženou, tak je volná dostatečně. Pokud jsou nějaké potíže, tak je asi užší. Tím ti neříkám, že ji máš vzadu nosit trvale, spíš jen jak můžeš zkusit, je-li volná (někdy se nechá předkožka stažená při cévkování, nechává se tak max 24 hodin). Délka penisu, jde o míru v cm, ale i menším penisem jde ženu uspokojit. Pokud máš 11 cm, je vše bez problémů. Jde spíš o problém ve společných sprchách, než v sexu s ženou.
20. 4. 2010 16:39:51
Velikost penisu jinak kontroluje dětský lékař, a vlastně i rodiče. Nemluví o tom, ale kdyby bylo něco abnormálního, tak by s tím za dokterem šli. Velikost penisu je dědičná, tj. v dospělosti bude podobná nejspíš jako u otce.
20. 4. 2010 16:42:18
Ahoj,zalud mozem mat vystrceny v pohode,len je terosku citlivejsi.(nikedy som to "neskusal" si ho pretahovat az ted som prisiel na to ze to nejspie je problem. len kdyz ho mam normal ve trenkach tak mi nestoji.a i ked,tak asi mit ztoporeny penis par hodin ... ked mi nestoji,tak to tak mozem mat ako dlho chcem,jen si musi zalud zvyknuť na "doteky" .. PS : nemam zalud moc "fialovi" .. ? setci ho maji cerveny az oranzovy
20. 4. 2010 16:43:02
PS . .. ked mi stoji,tak ho mam asi 3 ctvrtiny dlouhy jako ho ma otec ked mu nestoji.
20. 4. 2010 16:48:19
Zkus si nechat žalud obnažený, nemysli na to a za půl hodinu si nějakou citlivost neuvědomíš. Žalud nesmí bolet ani otékat. Barva žaludu je v pořádku. Pokud máš po stažení předkožky erekci, je to jen nezvyk a občas je dobré nechat žalud chvíli odhalený.
20. 4. 2010 16:50:04
Tzn. že asi ještě doroste, myslíš že se nemusíš bát. Někdy penis roste až po 15 roce do plné délky.
20. 4. 2010 16:50:32
Erekcii urcite po stazeni nemam .. to je troska blbost nie?.. len sem nikde cetl,ze ked penis nestoji,ide predkozka stahnut opravdu kazdemu = nema to vyznam . ale mozno to tak nenie.OK uz mam predkozku stazenu :D.. a ked sa mi v trenkach sesupe nahoru,tak znova sundat ?
20. 4. 2010 16:56:22
Předkožka někomu nejde stáhnout při erekci, někomu ani v klidu. Zkusit nechat si předkožku vzadu, to jsem myslel na ozkoušení, jestli vzadu neškrtí. Pokud ji tak lze mít pár hodin, tak je vše v pořádku. Pokud by ti nedržela, tak ji zkus párkrát vrátit, snad zůstane. Když ne, tak to nechc být. Jinak část mužů nosí žalud trvale obnažený, pro hygienu to je lepší, ale není to nutné. A občasným stáhnutím a obnažením žaludu se ztrácí přecitlivělost žaludu. Každý to dělá, jak mu to vyhovuje, takže nejlíp zkusit.
20. 4. 2010 17:17:04
ok,skusam to.pol hodky ubehlo a necitim zadnu bolest,a zalud uz opravdu nie je citlivi... celkovo mi ide o to,aby sem nemal problemy v budouciam sexualnem zivote.
20. 4. 2010 17:25:18
Problémy ze stažené předkožky a odhaleného žaludu nejsou. Má to tak nemálo českých i slovenských mužů, i jinde. A plno mužů na světě běhá bez předkožky po obřízce. Trvale odhalený žalud znamená menší citlivost při sexu, což se bere jako výhoda. Muž pak při sexu "déle vydrží". Pokud mají někteří muži ale předkožku na konci užší, tak ji trvale staženou mít nemůžou. Ale to by začlo otékat či bolest, včas bys poznal.
20. 4. 2010 17:27:45
PS. zkus párkrát napsat, jak to takhle funguje. Myslím, že to půjde bez potíží. Tady nějaká paní píše o 2 letém chlapci, kterému doktorka stáhla předkožku dozadu a má ji tak mít nechanou 14 dní. Tam bych se docela bál, malí kluci mají předkožku úzkou, neumí sdělit případnou bolest.
20. 4. 2010 17:30:39
nechapem co mam napsat,co ako funguje ? :-D .. inak,prekozku ked mam stoporeny penis mam asi usiu,ale nevadi mi to,lebo docela dobre ide stahnut normalne (na "sucho") a este 100x lepe ve vode.len dufam,ze nebudem muset na daky chirirgicky zakrok,z toho mam docela strach
20. 4. 2010 18:00:48
Stahováním předkožky, případně nechat ji vzadu - tím obojím se předkožka trochu roztahuje. Spíš jde o to, aby vzadu neškrtila, nebolela. Postupně se snad ještě trošku vytahá. Myslel jsem, tohle. Psal jsi, že máš předkožku staženu asi půl hodiny. To je krátká doba, vadilo by to nejspíš po pár hodinách. Zkus si ji tak nechat celý večer, nebude-li vadit. Je lepší předkožku trošku roztahovat, než jít na řezání. Předkožka může být i užší ze zánětu. Produkuje sekret, který způsobuje podráždění. Proto je nutné denní mytí. Někdy i to je málo a nechat žalud v tomto případě odkrytý, třeba jen na pár hodin, je vhodné. Ale i kdybys musel na zákrok, tak obřízka není jedinou možností, mírná zúžení jdou řešit i jinak.
20. 4. 2010 18:24:21
skusim to tak mat od teraz,do tej doby nez pojdem spat.potom napisem,a rozhodnem sa,jestli to tak necham cez noc.ale stejne by se mi to asi v noci ohrnulo,a ani by sem to necitil,
20. 4. 2010 19:02:26
Na noc si to radši nenechávaj. Možná časem, když zjistíš, že ti to nevadí a bude ti to tak vyhovovat. Nejlepší je zkoušet postupně, nejdřív jen večer, pak i odpoledne. Když to nebude vadit, zkusit přetáhnout hned ráno, jak vstaneš. Pokud by ti nevadilo celodenní nošení obnaženého žaludu, pak můžeš zkusit i na noc. V noci je i ten rozdíl, že nemalou část noci ti stojí. To platí pro malé kluky, dospívající i dospělé muže až do stáří. A při erekci to trošku škrtí, takže radši opatrně, postupně. Jak máš trošku zčervenalou předkožku, to by se tím stažením mělo zlepšit. Ale když to nepůjde, nejde o žádnou tragédii. Ale řada dospělých mužů preferuje trvale staženou předkožku, z více důvodů. A vlastně to vyhovuje i dosti ženám a dívkám, ale není to nezbytné. Nic nesmí bolet ani natékat. A když to zkoušíš, tak bys neměl masturbovat (než si zvykneš, pak je to jedno). Masturbací může malinko otékat žalud či předkožka, nebo předkožka je podrážděná od semene či přetahování. Takže zkus dneska bez.
20. 4. 2010 19:32:02
Ok.aj ked,ono ani moc masturbovat nejde,lebo ja masturbujem tym spusobom,ze si "stahujem kozicku" ,a ked ju mam stahlou,tak to nejde :-) ale vdaka za rady.jeste napisu
20. 4. 2010 20:18:49
Nahlédnu sem ještě později večer, tak napiš, jestli ti stažená kůžička drží a nijak nevadí. Před spaním ji dej na žalud a zítra můžeš začít zkoušet odpoledne po škole. Myslím, že předkožka po určité době se přestane vracet na žalud a z hlediska pocitu to lépe vyhovuje, když je žalud volný. Zítra mám celý den napilno, tj. dostanu se k internetu asi až po 22 hod. Ale klidně napiš, jestli zkoušíš dál a nejsou žádné potíže. A zkus to ty 2 dni vydržet bez masturbace (to není na pořád, ze začátku to je ale takto lepší).
20. 4. 2010 21:09:15
v pohode,aj tak,uz dak stracim chut na masturbaciu.Hold nejsom uz taky nadrzeny ako ve 11 :_-)
20. 4. 2010 21:48:19
Tak dobrou noc. Zítra zkus přetáhnout možná před odchodem ze školy, třeba na wc před poslední hodinou. Je dobré si zkusit i chůzi, neměla by vadit. A nechat až do večera, nebudou-li potíže. Dotyk žaludu o oděv možná budeš krátce vnímat, ale za chvilku si ani neuvědomíš, že ho máš odkrytý.
21. 4. 2010 15:21:46
j tak cudne to dre ked chodim,ale skusam to a skusam :-
21. 4. 2010 22:45:14
Zítra to zkus podobně, napiš jestli bylo bez potíží. V sobotu a neděli by sis mohl předkožku nechat přetaženou hned od rána. Během pár dní se na to člověk zvykne a nevnímá to. Píšu ale jen rady, jak lze něco zkusit. Pokud při celodenním nošení předkožky nebudou žádné potíže jako bolest, otok, tak šířka předkožky je dostatečná. Předkožku samozřejmě vzadu nosit nemusíš. Nejlíp pár dní či týden dva takto zkusit, pak zkusit dát zpět. Co bude vyhovovat lépe. Trvale odkrytý žalud pár výhod má, ale není to nutnost. Spíš jak komu vyhovuje, u někoho to taky nejde.
22. 4. 2010 21:06:02
Zkoušíš? Nejsou potíže?
23. 4. 2010 14:13:08
zatial nejsu,skusam to skusam.ted sa mi z necoho postvavil,tak sem si skusil pretahnout,a jde to o 100% nez predtim.
23. 4. 2010 14:40:17
Jestli to nevadí přes den, zkus to i přes noc. Před spaním si na půl hodinu předkožku natáhni na žalud a než půjdeš spát si ji zase stáhni. Pokud jsi neměl potíže, nemělo by to vadit. Častejší erekce je jen zpočátku. A v noci je erekce běžná i tak, i když si to možná neuvědomíš kvůli spánku. Některým mužům je příjemnější odhalený žalud, jiným zase krytý předkožkou. To si musí každý odzkoušet, zvyknutí trvá tak 2 týdny. Ale při erekci téměř každý muž preferuje s odkrytým žaludem, s předkožkou jen kluci do puberty. Pokud ráno nebude nic oteklého, tak si nech předkožku staženou dozadu i celý den. Po 24 hod stažené předkožce, nebude-li žádná bolestivost, otok, si budeš zcela jist, že je dost široká. Když je vzadu, tak se tím trošišku roztahuje. Já jsem v tvým věku si začal dávat předkožku dozadu, všiml jsem ti tomu u některých mužů, ale nikdo mi nic nevysvětlil. A přišel jsem tomu na chuť, vyhovuje mi to také lépe. Žalud se ti časem trošku zvětší, což je taky výhoda.
24. 4. 2010 10:31:04
skusil som cez noc,otoky nemam,akurad ked som sa vzbudil tak som mal prekozku pretahlu,takze sa mi asi pretahla z5 ve spanku
24. 4. 2010 11:40:22
Zkus dnes celý den, od rána, a na noc nechat. Obvykle, když je předkožka nějakou dobu za žaludem stažená, tak se nevrací, nebo míň. Ale u každého to je trošku jinak, možná to bude chtít delší dobu.
24. 4. 2010 12:22:47
sak je cas. :-)
24. 4. 2010 12:30:51
A ve dne to drží?
24. 4. 2010 12:58:47
jo,docela drzi
26. 4. 2010 16:27:39
Ja mam 12 rokov a velkost penisu ked nestoji 6cm a ked sa postavi tam 11 .. Chcem sa spytat ze ci mi podrastie a asi okolko??
26. 4. 2010 16:41:39
Asi ano, o kolik - to se neví. I kdyby jen o centimetr, nebo dokonce zůstala tato velikost, tak k sexu to stačí. Velikost bývá dána geneticky, tj. mohlo by to být podobné jak u otce nebo u dědečka z matčiny strany. Takže se zkus všimnout, přibližně tak by mohl mít penis definitivní velikost.
26. 4. 2010 18:37:49
Jdi k dědovi,a řekni mu,ať ukáže ptáka,on to pochopí x).. né sranda.. :-).. I tak,pokud budeš mít v dospělosti jedenáct,je to skoro průměr,a to jen za předpokladu,že ti nevyroste (nepravděpodobné).. spíš bych se zajímal o předkožku,vyrážky neploadnost atd ..
26. 4. 2010 19:02:19
V řadě rodin je běžná nahota napříč pohlavími, tj. matka chodí před synem nahá, otec před dcerou, od mala. Někde bývá, že děti vidí jen rodiče svého pohlaví. Že by otec či děda před chlapcem chodili důsledně oblečení, hlídali, aby je neviděl, např. ve sprchách do bazénu apod? To je běžné? Ano, spíš je důležitější, jde-li bez problému stahovat předkožka, není kratší uzdička apod., skutečný problém s velikostí se týká jen mizivého procenta chlapců či mužů.
Tomaš
30. 4. 2010 10:32:20
Ano nahota rodine je v niektorich rodinach bežna vec... Poviem vam jeden príhodu z Dovolenky: Bol som v New yorku a išiel som po ulici do neakeho Mcdonalds a neviem čo to bolo asi nejaka Gay+Lezbicka skupina Boli tam nahý muži a ženy a len tak si vikračovaly po uliciach mam aj fotky.. bolo to asi neaka oslava alebo... nvm čo
7. 5. 2010 8:56:43
Dobry den je mi dvanact let a mam mensi penis nez vsichni ostatni kolik centimetru je v mem veku normalni.
7. 5. 2010 9:00:33
Valda-je mi 12 roku a mam penis furt maly a kdyz masturbuju tak ani sperma nevidim je to v pohode?
8. 5. 2010 9:55:42
Zatiaľ to v pohode JE. Máte príliš málo rokov aby ste už dnes vyzeral a mal všetko ako dospelý. Časom všetko bude. Nikam sa nenáhlite. Keď sa budete stále porovnávať a pozorovať akurát sa budete stresovať. Nechajte to tak, berte sa taký aký ste. Ste jedinečný!! Stresovaním nič neurýchlite.
14. 5. 2010 1:21:49
ja mam taky probelem som s priatelkou ale sa mi nechce postavit ja neviem preco som snou vonku bozkavame sa vsetko tak sa mi postavi noo ja uz neviem co mam robit vobec,,, su nato niejake hormonalne tabletky alebo nieco take???
Kacenka [Porodní asistentka]
14. 5. 2010 10:31:25
No nie je nutná nijaká liečba. Osobne si mylsím, že ste z toho len vystresovaný amoc to chcete a vtedy pod stresom telo nereaguje ako by malo. Skúste si prečítať dotazy na tému porucha erekce!
Tomaš
31. 5. 2010 9:51:15
Hmm.... ja mam priateľku s ktorou chodim neuveritelnich 8 rokov a sex sme ešte nemali bozkavame sa stale xD ale sex ešte nie možno tak o 1 rok sa možno oženime budeme mat 5 deti Mirko,Petko,Jozef,Patrik,Lukaš,Matej. xD
7. 6. 2010 20:12:10
ahoj, taky mam problem s predkozkou, tak se zatim ridim vasimi radami :-)
12. 6. 2010 20:03:07
ahoj prosim o dotaz mam takovy vetsi problem a to rustem varlat a penisem je mi 18 let a nekolikrat do tydne masturbuji a prave se ptam jestlize masturbace neovlivnuje rust penisu a varlat dekuji za odpoved
Kacenka [Porodní asistentka]
13. 6. 2010 10:02:10
Nie, neovplyvní.
16. 6. 2010 19:19:38
ŽENSKÝM NA PENISU ZÁLEŽÍ A NÉ ŽE NE.SICE NENÍ NUTNÉ MÍT 20CM ALE ANÍ NĚ 11CM V DOSPĚLOSTI CHLAPI TO SE VÁM BUDOU ŽENSKÝ SMÁT.
19. 6. 2010 11:46:07
S délkou 11 cm uspokojíš většinu žen. Pokud vím, tak taková délka ženě k uspokojení bohatě stačí.
23. 6. 2010 12:15:44
Preco by sme sa smiali,ked ma niekto 11cm!!!! Kazdy ma takeho akeho ma a nech sa tesi z toho,ze sa mu vobec postavi! Ani nam by nepadlo dobre,keby sa nam muzi smiali,ze ake mame male prsia. Moja kamaratka zase ma problem,ze jeho chlapec ma velkeho a boli jej to!
29. 6. 2010 20:27:29
ja mam 15cm penisu
1. 7. 2010 17:06:11
ahoj ja sem martin je mi 24 a muj penis furt roste je to normální? ve 20 sem ho měl 16 cm na dylku v pozoru a v klidu 9cm , tlustýho 3cm a nyní ho mám v klidu 15 cm a v pozoru 21,5 cm a tlustýho 5.5cm ,, muj penis s varlaty měří 31 cm prosim poradte zda nemam jit za doktorem ,
1. 7. 2010 17:40:41
ahoj Honza, pozvi si kamarata s vacsim falasom a urcite jednu zenu uspokojite
riso220260
1. 7. 2010 19:51:44
zvláštne ja mám 14 mám ho 15cm a +ochlpenie,,hmm asi je to Indivudálne .
5. 7. 2010 0:27:33
Tak me je 19 a v klidu mám tak 4cm a v pozoru tak 14cm a tlustýho mam v klidu tak 2cm a v pozoru 4cm. Co na to řikáte ?
7. 7. 2010 11:34:12
Moj priatel má 17 (tak ako ja)a jeho penis (ak sa postavi) má 18-19cm.Som s nim velmi spokojna pretoze mozeme skusat rozne polohy atd.ale mam problem s tym, ze som sa ešte nikdy nespravila(vaginalne)alebo ako to nazvat :)) robili sme to aj niekolko hodin vkuse a nič.Je mi pri tom dobre ale vrchol som ešte nedosiahla.Aka moze byť pričina??
10. 7. 2010 19:25:17
TAGZE! NA TE FOTCE JE DOST MALY A BYCH PRAVDU REKL S TIM JI URCITE NEUSPOKOJIS! MNA JE 15 A DLOHY HO HO MAM 16CM A MYSLIM ZE JE TO DOBRY SKUS VIAC HONIT A MOZNA POROSTE
12. 7. 2010 11:41:05
mam malel penis a velko předkořku ani jednou sem nevystřikl a je mi 13 sem nemocnej když mi stojí mam ho asi 8 cm
12. 7. 2010 11:41:36
sem nemocnej?
14. 7. 2010 1:14:59
Jj, určitě na to umřeš. Bože, to jsou otázky, pořát dokola. Ještě máš dost času jak na "stříkání", tak na vývoj pohlaví. Do 15 roků se všecko dožene, neboj.
19. 7. 2010 11:46:07
Penis se začíná zvětšovat v deseti letch a roste do dvaceti let. Roste přesně s věkem. Ve věku deset let 10 cm, jedenáct let 11 cm, dvanáct let 12 cm, třináct let 13 cm, čtvrnáct let 14 cm, patnáct let 15 cm, šestnáct let 16 cm, sedmnáct let 17 cm, os,mnáct let 18 cm, devatenáct let 19 cm, dvacet let 20 cm, což je konečná dospělá velikost
19. 7. 2010 20:03:16
A platí to i opačne, koľko mám cm toľko rokov? Super tabuľka. A je to jasné.
20. 7. 2010 12:28:12
keby platila ta tabulka tak priemerna velkost penisu v europe nieje cca 15cm...
26. 7. 2010 12:12:25
dobrý den, je normální že v 11ti letech nemám sperma ?
2. 8. 2010 12:03:47
RE : 26.7.2010 12:12:25 dobrý den, je normální že v 11ti letech nemám sperma ? MS : sperma se tvoří okolo 14 - 15 let !
16. 9. 2010 15:06:59
ahoj mužu se zeptat , je normální že když mi stojí a přetáhnu předkožku přes žalud že se předkožka vrátí zpět a je vidět jen kousínek žaludu děkuju pište sem je mi 14
27. 9. 2010 10:52:27
dobray den chtěl bych se zeptat co mam dělat když muj penis stoji a je stočeny směrem do leva??(předem děkuji za odpověd)
Kacenka [Porodní asistentka]
27. 9. 2010 12:56:33
Nič robiť nemusíte, je to normálne. Vadiť vám to pri styku určite nebude!
27. 9. 2010 15:50:47
děkuji moc a ještě bych se chtěl zeptat jestli vadi když mam ze spodni strany penisu kde se děli žalud od pyje je malinko spojena tenkou vrtvou kůže...je to v tom případě na obřísku nebo ne?(nijak mi to při styku nebrání) předem děkuji za odpověd =)
Admin [Administrátor]
26. 11. 2011 22:05:53
Téma uzavřena !!!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie