10706  23. 4. 2010 22:38:06

Feminella vagi C

Chci se zeptat. Koupila jsem si ty tablety, protože mě štve velké množství výtoku, kvůli kterému používám slipové vložky každý den. Doufám, že tabletky budou mít pozitivní vliv. Jestli to správně chápu, tu tabletku si mám zavést do pochvy jako zavádím tampon? A ona se do druhého dne rozpustí nebo co se s ní stane? A další den zavedu druhou a pak ty zbývající 4, je to tak? A můžu mít sex v době používání těch tabletek? Děkuji moc za odpovědi.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Ano, vaginální tablety se zavádějí stejně jako tampon- hluboko do pochvy. Je vhodné zavádět je večer před spaním, protože jste v klidu a tableta se může rozpustit. Během léčby používejte slipovou vložku, protože nevstřebané léčivo odchází z pochvy a může Vám ušpinit prádlo. Nejvhodnější bude zjistit příčinu Vašich dlouhotrvajících výtoků a zvolit přímou léčbu. Feminella vagi C pouze upravuje poševní prostředí, takže pokud máte nějakou infekci, asi Vám příliš nepomůže a obtíže se opět objeví. Po dobu léčby je vždy hodné vynechat pohlavní styk, někdy je nutné přeléčit i partnera, abyste si problém stále nepředávali.

Komentáře uživatelů ...

26. 4. 2010 20:40:09
ja som ju mala tiez ..takze pohlavny styk asi mozny nebude.das si ju vecer ako tampon ona sa ti rozpusti ale na druhy den si daj radsej slipovu vlozku pretoze to asi bude este vytekat..a davaj si ju kazdy vecer po jednej po umyti
28. 4. 2010 17:02:45
Já osobně sem teď od gynekoložky dostala na předpis prášky: Macmiror complex 500, jsou to takové velké hnědé tablety, které vypadají jako bobue nebo tak něco ;-) v bílo červené krabičce:) berou se 8 dní, každý večer, kamarádka je taky měla a prej ji skvěle zabraly ;-) ty tablety se strkají co nejdál do pochvy před spaním ;-) když pomohly kamarádce doufám že i mě a jestli je vyzkoušíš i ty tak tobě :)
4. 5. 2010 16:53:00
a ty tablety Macmiror complex 500 jsou na zregulovani vytoku?Aby bylo vytoku mene..?Ja totiz slipovky kvuli vytoku musim pouzivat porad,jinak bych si kazdy den rucne musela kalhotky prat a i tak je to neprijemne citit vlhke kalhotky cely den..a nevim jak by mamka pri prani prekousla tu nechutnost na kalhotkach..mam toho proste vice nez ostatni..kdyz vetsina slipovky dennodenne nepouziva.. A jeste jedna vec..gynekolog mi rikal,ze feminella je dobre uzivat po styku..a jak to myslel?Po styku s kondomem i bez..nezalezi na tom?Ale pri styku bez kondomu ze me vyteka sperma..takze si to mam dat az to vse vytece nebo na tom nezalezi..?Dekuji moc za odpoved..
Běla [Porodní asistentka]
6. 5. 2010 13:44:50
Macmiror je na léčbu infekce v pochvě. Ten gynekolog předepíše podle výsledku výtěru z pochvy, který Vám provedl. Feminela vagi C upravuje pouze poševní prostředí. Pokud používáte kondom, asi budete bez obtíží, protože spousta infekcí se přenáší nechráněným pohlavním stykem. Jako prevenci, tedy tabletky zavádějte po pohlavním styku bez ochrany. Můžete počkat, až většina spermatu z pochvy odejde. Ale tabletka bude taky z pochvy vytékat, takže je lepší zavádět jí večer před spaním. Jinak myslím, že Vaše výtoky jsou nejspíš fyziologického charakteru, protože pochva je tvořená sliznicí, která, aby správně fungovala, musí být vlhká. Také je vše ovlivněno hormonálním působením během cyklu. Takže pokud Váš lékař nenašel příčinu Vašich obtíží, není to nic neobvyklého. Některé ženy mají zvýšenou produkci žlázek v pochvě a na děložním hrdle. S věkem se to nejspíše upraví.
7. 8. 2010 22:34:32
Tak já už macmiror beru druhý den a necítím žádnou úlevu od pálení a bolesti je to normální? myslela jsem že se mi trošku uleví ale mám pocit že je to horší..kdy u vás nastoupila úleva?Brečím bolestí.Bojim se jestli něco doktorka nezanedbala..a jinak beru k tomu ještě Prokanazol a dostal ho i přítel.Takže se léčíme oba.
Běla [Porodní asistentka]
11. 8. 2010 9:49:16
Pokud nedošlo ke zlepšení obtíží, ale naopak, navštivte znovu gynekoložku.
19. 8. 2010 11:53:37
Dobrý den, koupila jsem si feminellu vagi c, jelikož nemám žádné obtíže, na gynekologii po výtěrech mi vždy nic nenajdou a trpím jen sílnými výtoky, které mě docela obtěžují:-( Zakoupila jsem si feminellu a po 4 dnech se mi to šíleně zhoršilo, bolest uvnitř pochvy, mám pocit, že jí mám nateklou...je to přecitlivělost, alergie na ten vitamín C??? Přestanou tyto problémy samy? děkuji za odpověď, Tereza
Běla [Porodní asistentka]
19. 8. 2010 13:09:49
Může to být přecitlivělost, Feminellu vysaďte a buď zkonzultujte s lékařem nebo si po zmírnění obtíží zkuste koupit v lékárně např. Rosalgin na výplachy pochvy. Vhodné je také užívat laktobacily na podporu poševního prostředí.
20. 11. 2011 8:29:03
Dobry den,prosím vas chci se zeptat zavadím si Macmiror asi čtvrty den-a dostala jsem menstruaci-map užívání tablet přerušit,nebo mužu pokračovat?
Kacenka [Porodní asistentka]
23. 11. 2011 22:08:34
Áno liečbu musíte prerušiť a doberte zvyšné globulky až po jej skončení!
guess
25. 1. 2012 9:17:42
Dobrý den, užila jsem třetí feminellu vagi c, kterou mi doktorka doporučila po léčbě. Užila jsem zatím tři ob den, nyní mám mít měsíc pauzu a užít další tři ob den. Chci se zeptat, je zcela běžné, že během těchto dnů, co jsem tablety užila mám během dne lehký, nezapachající výtok ? Může se jednat o zbytky tří rozpuštěných tablet, které ze mě během těch šesti dnů stále vychází ? Děkuji za zprávu.
Admin [Administrátor]
6. 9. 2016 8:29:16
Téma uzavřena !!!

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky