10756  25. 4. 2010 17:01:54

Bojím se holek!!!

Dobrý den.
Je mi 21 a doteď jsem s holkami nic neměl. Ani se nedržel za ruku. Asi si říkáte, že budu neatraktivní, ale v tom to není. Jsem vysoký, mám sportovní postavu.. Problém není, ani v délce penisu.
Dokonce mi už pár holek řeklo, že se mnou chtějí chodit(poslední rok, ne ve školce, jak to píšou jiní panicové :-))

Nevím proč, ale kdykoli přijde náznak nečeho intimnějšího, tak nejdřív celý zkamením a potom hned uteču. Jakoby v mé hlavě vybuchlo jedno velké ne.
Chtěl jsem to už od 18ti změnit a nadšlal jsem si pár kamarádek, chodil do společnosti atd. Ale je to pořád stejné. I když jsem hetero, sex chci a denně masturbuji nad heterosexuálním pornem. I když musím přiznat, že mě vzrušuje představa, kdy má žena převahu nademnou. Jsem submisivní.

Nevím, co mám s tímto blokem dělat.
Děkuji za všechny rady.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Hlavne sa do ničoho nenúťte. To, že masturbujete je známka, že ste v poriadku. Otázka však je, čo Vám naháňa taký veľký strach. Máte strach už aj z toho, že by ste mali s nejakým dievčaťom chodiť bez sexu? Alebo je za tým tá predstava, že sa pri chodení dievča dozvie, že ste ešte panic a Vám to pripadá, že v 21tke je to niečo nenormálne? Vzťah má byť o dôvere, porozumení. Pohlavný styk je síce dôležitý, no nie najdôležitejší pre vzťah. Hľadajte teda taký partnerský vzťah, kde sa budete cítiť bezpečne. Môžete vyhľadať aj psychoterapeuta s ktorým by ste presne zistili, čo Vám pripadá ohrozujúce a prečo sa Vám v hlave vynára to veľké NIE.

Komentáře uživatelů ...

28. 4. 2010 14:48:39
Ja mam takí isti problem :(
PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
29. 4. 2010 10:25:27
Neviem, či sa to dá zrovna napísať, že je to problém. Niekomu môže dlhšie trvať kým sa vôbec odváži ísť aj do intímností. Samozrejme, pokiaľ by to súviselo so sociálnou fóbiou, tak vtedy to už treba riešiť.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy