10764  25. 4. 2010 21:12:11

Udržení erekce

Dobrý den, prosím vás s přítelkyní jsme mely mít první sex , ale před zasunutím penis začal ochabovat, takže když sem ho tam chtěl strčit tak se vždycky skoutil,ale při nasazování kondomu byla erekce vpořádku. Co bych měl dělat, aby mě erekce vydržela? Myslíte , že je to problém psychiky? Docela sem měl z toho strach, když to bylo úplně poprvé. Nebo je to nějaká vada a budu muset brát prášky na erekci.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie, zatiaľ žiadnu liečbu nepotrebujete. Veď to bolo u vás len po prvý krát a strach, stres a obavy robia svoje a verím tomu, že je to len otázkou psychiky. Nikam sa neponáhľajte, spoznávajte sa objavujte na sebe čo sa vám páči a čo vás vzrušuje a potom sa určite dočkáte dostatočne dlhej a pevnej erekcii, ktorá vám umožní si plne užiť pohlavný styk. veľmi držím palce, zatiaľ liečbu nepotrebujete.

Komentáře uživatelů ...

26. 4. 2010 5:49:57
Žiadne prášya nebude potrebovať. Tento problém je častý a je ozaj naviazaný na psychiku. Očakávate od seba nejaký dôležitý výkon, nechcete sklamať seba a už vôbec nie partnerku a práve preto sa to stane. Skúste k budúcemu styku pristupovať ležérne, keď sa nepodarí povedzte si "pomôžem si inak a na TEBA sa spoliehať nebudem". Nerobte z toho vedu a keď ON nechce teraz nevadí. Určite sa pri ďalšom pokuse pripojí i ON a vy získate istotu, že o nič nejde a všetko pribieha hladko.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie