10803  26. 4. 2010 16:47:23

Pokožka na žaludu

Prosím o radu, mám problém s pokožkou na žaludu. V normálním stavu je to naprosto normální, když mi ovšem po delším pohlavním styku a vyvrcholení, nebo myšlení na asexualní věc "klesne"(a mám staženou předkožku), je pokožka žaludu jakoby zvrásněná, když se zase "postaví" je chvilku sušší, ale po chvilince se to zase vrátí do normálu. Je to běžné, nebo se jedná o individuální problém. Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ nepociťuje pálnei, bolesť alebo svrbenie, tak si to žiadne riešenie nevyžaduje. Myslím, že je to v poriadku. 100% odpoveď vám však dokáže dať len lekár po vyšetrení.

Komentáře uživatelů ...

26. 4. 2010 16:54:44
Nejsem si jist, jestli jsem zcela pochopil. Ale povrch žaludu není zcela hladký. Pokud je penis ochablý, tak je to více vidět, při erekci se pokožka vypne a povrch žaludu je hladký. Pokud máte předkožku trvale staženou, tak při ochablém penisu je patrný "zvrásněný" povrch žaludu, to je zcela normální. Pokud žalud předkožku kryje, tak si toho nevšimnete. Navíc trvale odkrytý žalud má pokožku zesílenou, takže to je patrnější. Je to normální, povrch žaludu netvoří kůže, ale sliznice, takže asi pro to.
27. 4. 2010 15:37:01
OK. Děkuju moc.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie