10808  26. 4. 2010 17:32:38

Krátká uzdička?

Dobrý den, zdá se mi, že mám krátkou uzdičku, předkožka mi nezustane dole, ale při erekci se mě vrací z5 na horu. 18 let.

Krátká uzdička?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
No podľa fotky sa problém posúdiť objektívne posúdiť nedá. Pokaiľ vás nič neťahá, nebolí, môžete mať normálny pohlavný styk bez problémov, tak žiadny problém nevidím.

Komentáře uživatelů ...

26. 4. 2010 18:05:49
Tady mi nepřijde, že by uzdička byla "zařízlá" či "vypnutá" nadměrným tahem. Máte tu předkožku zcela za žaludem, nebo jen v půli (nejsem si jist z jedné foto). Mírně kratší uzdička lze trošku vytáhnout, pokud si necháte předkožku staženou dozadu (nesmí jakkoli škrtit, musí být volná, jen může tahat mírně za udičku), aby se nevracela, tak přelepit leukoplastí. Z osobní zkušenosti můžu potvrdit, že předkožka se časem vytáhne. Pokud by toto nešlo, tak nejjednodušší řešení je zajít na urologii, ambulantně uzdičku naříznou tak, aby se prodloužila. Někdy, dle nutnosti, uzdičku zcela přetnou nebo vyříznout. Jde o zákrok rychlý, odejdete normálně po něm domů, jak kdyby vám šili na prstu.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie