10836  27. 4. 2010 9:50:29 - AdrikazoZA

Hrudkovitý výtok

Chcela by som sa opýtať a zároveň požiadať o radu. Ja som teraz v Nemecku na výmennom pobyte a už neviem čo mám robiť. Už 3 týždne mám výtok. Asi prvý týždeň bol biely a hrudkovitý a nemala som žiadne bolesti. Ale teraz je to už neznesiteľné, je až krvavý a mám bolesti v podbrušku. Domov prídem až o 2 týždne, ale to bude ťažko vydržať. Môže to mať niečo spoločné s tým, že som užívala 2 mesiace HAK a som vynechala, alebo čo to je? Menzes mám už 2-krát v tom mesiaci.
Zo sebou mám len lieky Tralgit, Nimesil, Penicilín viać nič.
Od bolesti som brala tabletky Tralgit, ale vôbec mi nezaberajú, ja už neviem čo mám robiť. Prosím Vás poradťe mi.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Máte mykotickú infekciu. Kúpte si v lekárni nejaké voľne predajné antimykotikum, masť a nejaké čipky na vkladanie do pošvy po 5 dňoch by sa vám malo uľaviť. Po návrate domov, pre istotu vyhľadajte svojho gynekológa.

Komentáře uživatelů ...

22. 5. 2010 8:37:25
Před týdnem jsem měla hrudkovitý výtok. Ten trval jen dva dny a pak jsem jen cítila v pochvě pálení.K lékaři jsem se nedostala dříve jak 7den od začátku výtoku. Bylo mi řečeno že jsou to kvasinky a předepsal mi KLION-D 100. Na internetu jsem se dočetla zkušenosti od pacientek, že měli po něm silné pálení v pochvě a že to zničí všechnu floru uvnitř. Je možné, že by mi kvasinky vymizely sami? Ode dne, kdy jsem zjistila výtok jsem pila bylinkové čaje s kondrhele a řebříčku.Prosím o radu jaký jiný lék by byl v mém případě nutný? Je-li vůbec nutný. Děkuji.
Kacenka [Porodní asistentka]
22. 5. 2010 8:56:54
Však liečbu od lekára ste dostala, takže nič iné nepotrebujete už užívať. Ak vaše poševné prostredie je veľmi oslabené, tak max. si môžete kúpiť Lactobacillus a užívať ho nie len v čase liečba ale aj po liečbe, ten vám pomôže obnoviť prirodzenú mikroflóru v pošve.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky