10856  27. 4. 2010 18:04:36

Nedosažení orgasmu s přítelem

Dobrý den, mám takový menší problém, s přítelem jsem ještě nikdy nezažila orgasmus. Líbí se mi s ním sex a vše je to pěkné, ale ten orgasmus nedosáhnu. Ale když jsem sama a dráždím si klitoris, tak ho dosáhnu vždy, ale sním nikdy. I kdyby mi i on ho měl dráždit tak nic. Neznáte nějaké polohy, kde se dá stimulovat klitoris nebo něco, aby mě mohl udělat? Chtěla bych, aby se to podařilo, aby mě konečně viděl jaká jsem při orgasmu. Děkují za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak mu to proste ukážte!!! Keď viete sama dosiahnuť orgazmus, tak mu ukážte ako to správne robiť, ste už len krôčik od spoločného dosahovania orgazmu. Mnoho žien len dráždením klitorisu dosiahne svoj orgazmus, takže pri pohlavnom styku zapájajte svoju fantáziu, počúvajte svoje telo a nechajte sa unášať túžbou. Viac napísať nemôžem, toto nie je stránka o kamasútre. Iste chápete :-)

Komentáře uživatelů ...

27. 4. 2010 18:17:20
Já si dokonce myslím, že takhle to má většina žen, mladých určitě. Při souloži orgasmus není, při vlastní stimulaci klitorisu ano. Polohy při souloži si musíte ozkoušet sami. A je taky v pořádku, když při souloži si budete klitoris stimulovat sama rukou, nebo to naučíta partnera. Pokud žena masturbuje muže, tak se sice snadno dosáhne ejakulace, ale aby masturbaci dělala zcela podle partnerových představ, to se leckdy učí dosti dlouho. A stimulace klitorisu je těžší. Muži navíc nemají tak jemné ruce a takový cit v prstech, nenaučíte to partnera hned. Pokud se vám líbí sex a orgasmus máte při masturbaci, tak dělejte obojí, obojí si užívejte, ničím se netrapte. Partnera postupně učte stimulovat klitoris, ale nenaučí se to hned, buďte trpěliví oba. Časem to určitě zvládnete a možná se začne dostavovat i orgasmus při souloži - ale to může být až po letech.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie