10893  28. 4. 2010 14:23:58

Koľko ráz za deň sa môže masturbovať?

Chcel by som sa spýtať, že koľko krát za den sa može masturbovat a či to nejako neovplyvňuje človeka?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Masturbácia pokiaľ vám nezasahuje do vášho denného harmonogramu a dokážete sa venovať aj iným povinnostiam, tak nie je zlá a nemá na organizmus negatívny vplyv. Nesmie sa to ale preháňať. Nie je pravidlom, že musíte masturbovať 3 krát za deň, a že ak budete masturbovať 4 krát denne, že to už patológia. Takto to proste nefunguje. Je to na každom z nás ako to komu vyhovuje. Niekto nemasturbuje vôbec a je spokojný a niekto masturbuje denne a niekto len 3 krát do mesiaca. Je to veľmi individuálne. Tak ako niekto do komentára napísal, nemalo by sa to stať vašou posedlosťou a hlavným cieľom dňa.

Komentáře uživatelů ...

28. 4. 2010 14:38:23
Záleží na tom, jak je člověk "vyvinutý", na kolik se cítí. Neexistují na to tabulky. Jestli někdo onanuje jednou za měsíc nebo pětkrát denně, je to jeho věc. Ale nesmí se z toho stát vyloženě posedlost, to je pak špatné.
20. 7. 2010 23:45:27
Kamarát,namiesto onanizácie povedz svojim rodičom,aby Ťa teraz cez prázdniny doučovali slovenčinu,príp. nech Ti niekoho objednajú na doučovanie.Tvoj pravopis je otrasný..Čím chceš byť,až vyrastieš?(Po)hlavný masturbátor?To Ťa neuživí,nie to ešte rodinu,ktorú si určite v budúcnosti plánuješ založiť!
Kacenka [Porodní asistentka]
21. 7. 2010 16:22:53
Pravopis som opravila, bohužiaľ takéto dotazy dostávame často.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie