10907  28. 4. 2010 17:42:17

Predmet v konečníku

Dobry den, pri vasnivom sexe s priatelkou sme to akosi prehnali a skoncil som s ping pongovou loptickou v konecniku. Rad by som vedel, ci to vyjde von prirodzenou cestou, alebo jedine chirurgickym zakrokom. Nerad by som sa strapnoval pred rodicmi, nemusia totiz vediet o sexualnych uletoch svojho syna, preto ak je nutny zakrok, mohli by ste mi prosim opisat postup a ako dlho to asi bude trvat. Nerad by som bol totiz hospitalizovany. Dakujem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Snáď už máte aspoň viac ako 15 rokov a rodičia sa o tom ani dozvedieť nemusia. O tom či si to bude vyžadovať hospitalizáciu a nejaké chirurgické riešenie, o tom rozhodne lekár. Pokiaľ sa vám to nedarí vytlačiť klasikým sposobom ako pri stolici, tak čím skor vyhľadajte lekára!!!

Komentáře uživatelů ...

28. 4. 2010 21:04:02
Nie som odborník,neviem ako dlho tú loptičku v sebe máte,čítal som o presne takom istom prípade,pánovi xxx,sa stalo to isté,skončil na pohotovostí,bola nutná konzultácia s chirurgom,chvilu sa čakalo,ako tak čakal v polohe na štyroch s riadne vystrčením zadkom,zhodou okolností silne zakašlal,predstavte si,loptička vyšla von!Tažko je Vám poradiť,máte velký problém,bolo by dobré aby ste mal maximálne tvrdú stolicu,pochybujem že riedka stolica by dokázala pretlačiť loptičku cez zvierač konečníka,a konečník skúste premazať nejakým lubrikačným gelom,aby bol lahšie priechodný,aj viac krát gelom nešetrite,možno aj klistír by pomohol,vyvolá vňčšie kontrakcie,ale vravim ,nie som odborník,chcel som aspoň niečo poradiť,je to na Vás,najlepšie by bolo odhodiť predsudky a ísť k lekárovi,čo najskôr !!!
28. 4. 2010 21:50:24
Neměl byste otálet, ale co nejdřív na chirurgii. Chirurgický zákrok nemusí znamenat řezání, ale vyndání předmětu. Tady není falešný stud na místě. Ohrožuje své zdraví či život. Navíc lékaři rodičům nemusí věc vůbec sdělovat. Jestli vám je nad 18, tak by ani nic říkat neměli, pokud to nechcete.
28. 4. 2010 22:30:19
Určite by som do konečníka zaviedol mastný krém -vazelínu. Počkal by som jeden deň, na vytlačenie prirodzenou cestou - tlakom stolice.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie