10948  29. 4. 2010 16:59:59

Citlivosť žaluďa

Dobrý deň,
mám 16 rokov a mám problém že môj žaluď je veľmi citlivý dalo by sa s tým niečo robiť? A ešte jedna pod otázka mam problém aj s predkožkou dokážem ju úplne stiahnuť ale buď sa sama dá naspäť alebo ja pretože mi to citlivosť nedovolí ;/ mám masturbovať keď mam predkožku stiahnutú? A sú nejaké cviky na uvoľnenie predkožky (stiahnutie)nech sa sama nezroluje naspäť.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Máte buď fimózu (zúženú predkožku) alebo veľmi krátku uzdičku. V oboch prípadoch je nutné s problémom vyhľadať urológa, hanba alebo strach nie je na mieste. Je nutné to riešiť čím skôr aby ste v budúcnosti, hlavne pri pohlavnom styku nemal s tým problém. Ak by ste to adekvátne neriešil, tak by ste mohol sex. styk mať veľmi bolestivý a to by vyvolalo, ďalšie problémy, takže čím skôr vyhľadajte lekára.

Komentáře uživatelů ...

29. 4. 2010 23:55:17
Je třeba vědět, jestli nemáte zúženou předkožku nebo zkrácenou uzdičku. To by mohlo způsobovat bolestivost (zaškrcený žalud, s omezeným odtokem krve a lymfy n. uzdička táhnoucí předkožku zpět). Pokud toto není, tak žalud ztratí přecitlivělost, pokud se bude po určitou chvíli nechával obnažený, tj. se staženou předkožkou. Někteří muži mají trvale staženou předkožku, pro ztrátu nadměrné citlivosti stačí méně, lze si začít zvykat půl hodinu až hodinu denně. Pokud předkožka vzadu nedrží, tak lze zafixovat po stažení třeba přelepením leukoplastí. Pokud si budete nechávat určitou dobu denně předkožku vzadu, čím déle, tím lépe, tak by se měla přestat vracet zpět. Než to ale začnete, tak zkontrolujte, že není zúžená a že není zkrácená uzdička. Toto by chtělo spíš chirurgický zákrok, obřízku nebo uvolnění uzdičky (naříznutí či odstranění uzdičky, dle situace). Po obřízce určité potíže muži s citlivým žaludem mají, ale po pár týdnech to přejde.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie