11018  1. 5. 2010 18:58:14

Fleky na šourku

Dobrý deň,
zhruba pred 10 dny jsem zacal pocitovat horkost v levem varleti, obcas se meni v bolest, ktera vystreluje do podbrisku. V levem trisle na urovni penisu jsem take nahmatal jakousi tvrdsi bulku velikosti cca. 1 cm. Na sourku na leve strane mam jiz delsi dobu (mozna pul roku) takove flicky, nicmene nebolelo to a pripisoval jsem to take podrazdeni pokozky po holeni (holil jsem se vsak naposledy priblizne pred tim pul rokem, takze by to asi zmizelo, kdyby to bylo z toho). Prochazel jsem dotazy na techto strankach a obdobne flicky byly mykozou. Nechce se mi zbytecne k lekari, pokud jde jen o mykozu zkusil bych ten canasten, na druhou stranu co ty ostatni priznaky? Mam navstivit nejdrive praktickeho lekare, urologa ci kozni? Dekuji.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Fleky na šourku

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Canasten kľudne skúsiť môžete, ale je lepšie by bolo hneď sa obrátiť na kožného lekára alebo urológa. Aspoň tak skrátite čas vyriešenia problému, ale je to na vás. ja by som volila toho lekára pred samo liečbou.

Komentáře uživatelů ...

1. 5. 2010 20:29:29
Určitě s tím běžte k lékaři. Na kožní problémy by šlo zkoušet masti, ale vystřelující bolest z varlete není z mykozy. Lze jít rovnou na urologii, nebo k praktickému, to není podstatné. Na kožní asi ne.
3. 5. 2010 11:35:23
Tak jsem se vratil od lekare. Prakticka me poslala na kozni s podezrenim na Herpes Genitalis. Na koznim mi napsala Fucidin s tim, ze pokud je to opar, tak uz je dost ,,vysypany" a moc se s tim ted neda delat. Za tyden mam prijit na kontrolu, pro jistotu k oboum, jak k obvodacce tak na kozni. Bulka v trislech je pry zvetsena uzlina a bolest z varlete do podbrisku muze mit souvislost s tim oparem. Tak uvidime, za tyden dam vedet. Diky moc za radu.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot