11162  4. 5. 2010 15:35:42 - dusana

Neviem otehotnieť už dva roky!

No ja sa volám Dušana žijem s priatelom už 2 a pol roka a nemôžem otehotnieť. Neviem, čo mám robiť, ako mám postupovať ďalej. Ako mám urobiť, proste neviem nič. Prosím vás pomôžte mi ďakujem.

Neviem otehotnieť už dva roky!

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
No ani vaša otázka ani fotka mi nenapovie, kde môže byť asi problém. Mala ste mi o probléme napísať viac, takto vám asi nepomôžem. Pokaiľ sa vám nedarí otehotnieť viac ako dva roky pri pravidelnom nechránenom styku, tak je nutné vyhľadať gynekológa a podrobiť sa rôznym vyšetreniam na plodnosť. V našej tehotenstkej poradni v sekcii neplodnosť nájdete mnoho rovnakých otázok a rady, ktoré som im dávala, tak si skúste nejakú prečítať.

Komentáře uživatelů ...

4. 5. 2010 15:48:53
No a načo máš zenskeho lekára. Ten by ti postup mal povedať.
4. 5. 2010 15:53:56
Na fotce vypadáte moc hezky. Ale k věci, navštivte nějaké centrum, kde se zabývají poruchami plodnosti. Může se to jmenovat centrum asistované reprodukce apod. Většinou je neplodnost na straně muže, takže by prvně provedli spermiogram. Pak by se zaměřili na vás a případně podnikli další kroky. Základní vyšetření vám asi zprostředkuje každý gynekolog, nebo můžete rovnou vyhledat specializovanější pracoviště.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk