11189  4. 5. 2010 23:05:34 - spekulant21

Nepretiahnem predkožku, oplodním partnerku?

Chcel by som sa spýtať: nepretiahnem predkožku cez žaluď no a môže moja partnerka otehotnieť,alebo nie? Dôjdu moje spermie až k miestu aby došlo k oplodneniu? Mám už 25 rokov dá sa s tým ešte niečo robiť?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ejakulujete? Ak áno, tak pretiahnutú predkožku nepotrebuje, pretože pri vašom vyvrcholení ak ejakulát skončí v partnerke, tak môže samozrejme partnetku oplodniť. Skôr ale ako budete mať styk, by ste mal vyhľadať lekára a nechať sa obrezať, pretože ak vám skutočne predkožka nejde pretiahnuť, tak problém bude nie len pri styku, ale aj veľmi vysoké riziko infekcie, pretože toto miesto tiež treba pravidelne umývať!!!

Komentáře uživatelů ...

5. 5. 2010 7:54:08
Ak dokážete močiť a predkožka vám problém pri ňom nerobí, podobne i spermie sa dostanú pri styku von a partnerku oplodnia. Ale pre váš uspokojujúci sexuálny život bez problému skúste si u urológa požiadať o informáciu ako riešiť vašu predkožku. Ak ide ozaj o fimózu náprava je jednoduchá.
5. 5. 2010 16:41:39
Tady někdo moc spekuluje. Dosti pochybuji, že by žena přistoupila na sex s mužem, který by neměl přetáhnutou předkožku. A navíc by tu nebyla prováděná hygiena této oblasti. Při případném styku, co by se stalo? Možná by doško přeci jen k přetažení její předkožky, která by pak zaškrtila vzadu žalud a zpět by opravdu nešla. Pak rychle do špitálu, tam nastřižení a přetažení zpět. Řešení je tak snadné, dojít si k urologovi na obřízku.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot