11206  5. 5. 2010 12:17:38

Při pohlavním styku je můj penis gumový

Dobrý den, mám problém s erekci je mi 20 let mám 3 roky přítelkyni a ještě nikdy se mnou nemela orgasmus. Zdá se mi ze můj penis kdyz se postaví je docela dost měkký mohly by jste poradit co s tim? Myslíte že nedosažení orgasmu mé partnerky může být i v ní? Nebo je to problém jen na mé straně. Délka mého penisu je 17cm. Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Veľkosť vášho penisu je dostatočná, až by som povedala nadpriemerná. Čo sa však týka dosahovania ženského orgazmu, tak je to dosť zložité a nestačí k tomu len veľký penis, ale aj šikovnosť partnera. Zaujímajte sa o tom ako funguje ženské telo. Vzájomné skúmanie a objavovanie, čo partnerku vzrušuje a čo zase nie. Je to aj o vzájomnej komunikácii a objavovaní nových vecí. Máloktorá žena dosiahne orgazmus len samotným pohlavným styku (tým myslím, že nestačí len penis vo vagíne). Viac o tom píšem na stránke http://www.clinic24.eu/clanky/kategoria/203/intimny-zivot-a-sexualita.aspx skúste sa na to s partnerkou pozrieť a verím, že vám to pomôže.

Komentáře uživatelů ...

5. 5. 2010 16:12:00
Je to problém mnohých mladých párov. Muž dosiahne orgazmus prakticky pri každej ejakulácií. Ženám to však trvá trochu dlhšie kým sa naučia správne vnímať sexuálnu rozkoš. Môže to trvať i pár rokov. Nestrácajte nádej ani chuť, chyba nemusí byť vo vás. Neobviňujte seba ani partnerku. Z vašej strany sa pokúste predlžiť predohru i bez penisu, tak, aby partnerka na styk bola vhodne pripravená, v ničom sa nenáhlite. Partnerka zase by vám mohla naznačiť čo ju uspokojuje najviac. Budte trpezlivý a naučíte sa mať orgazmus obaja.
5. 5. 2010 21:10:13
Tvoje partnerka asi dosahuje orgasmu jiným způsobem, jen málo žen dosáhne orgasmu při pohlavním styku.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie