11250  6. 5. 2010 12:12:56

Manžel je nevěrný s mužem

Dobrý den, jsme s mužem 11 let a máme krásný vztah i sex, prostě vše klapalo až dosud. Jsem bisex. a manžel to ví od začátku a líbí se mu to nikdy nic nenamítal, dokonce se i zapojil do mého vztahu se ženou. Stanovili jsme si pravidlo ,že pokud bude někdo z nás mít jiného sex.partnera řekneme si to. Do ted to fungovalo. Ovšem nedávno se mi přiznal, že se mu líbí i muži. To by mi zas tak nevadilo jsem přece taky bi. Obával se, zda ho nepřestanu mít ráda, ujistila jsem ho že ne. Řekl, že si ale žádného partnera hledat nebude. Nyní jsem zjistila, že si podal inzerát a stýká se s nějakým mužem. Problém je vtom, že mě moc mrzí, že mi to neřekl a tají to. Nechci mu říkat, že to vím, aby si nemyslel, že ho špehuju a čekám, jestli to řekne sám. Mám ale pocit viny, že mu nedávám co potřebuje a co je nejhorší, že jsem přestala mít chut na sex s ním. Prostě to nemůžu překousnout a bojím se, že to zničí náš vztah. Pořád mě ujištuje, že mě miluje a nechce mě nikdy ztratit. Vyžaduje po mě upřímnost, ale on to nedělá. Co s tím mám mu říct, že to vím, nebo vyčkávat? Nevím jak dlouho to vydržím.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Problém je v komunikácii, pokiaľ on chce od vás úprimnosť, tak musí byť on úprimný k vám a kľudne mu to povedzte, aby bol k vám otvorený. Že ho máte stále rada a že chcete vedieť jeho myšlienky a poznať jeho túžby. Musíte spolu komunikovať, bez toho to nepôjde. pokiaľ vám inak vzťah klape, tak toto nie je dôvod ho len tak unáhlene ukončovať. Ešte nejaký čas počkajte, možno sa vám sám prizná, možno potrebuje len viac času, len objavuje niečo nové a sám ešte nevie či to chce.
PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Nastavili ste si pravidlá, ktoré sú veľmi krehké. Očakávate otvorenosť vo vzťahu a pritom absolútnu intimitu a dôveru. Pokiaľ však budete Váš vzťah narúšať ďalšími osobami, s takýmito pocitmi sa budete stretávať častejšie. Nejde možno totiž ani o to, že Vám to muž nepovedal, ale o to, že sa necítite byť už jedinečná. A s pocitom, že Vás ľahko môže niekto nahradiť sa musíte vysporiadať hlavne pokiaľ máte otvorený vzťah. Či a kedy povedať mužovi, že viete o jeho inzeráte je len na Vás. Dôležité však je, aby ste vedeli prečo to chcete riešiť a kam sa Váš vzťah posunie, ak si danú situáciu vyjasníte

Komentáře uživatelů ...

6. 5. 2010 20:29:51
Skúste byť ešte trochu trpezlivá. Keď máte tak zaujímavý vzťah s takouto toleranciou dajte mu ešte čas. Ak by to bolo už dlho, ta sa kľudne spýtajte na čom ste? A začnite tým, že keď on vás do teraz chápal pochopíte i vy jeho ak sa odkryje a mala by ste niečo vedieť.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy