11253  6. 5. 2010 13:22:57

Nedostatočné uvoľnenie pri styku

V detstve (cca. do 14 r.) som mal problém s pretiahnutím predkožky, čo sa mi následne podarilo a momentálne s tym nie je žiadny problém. Pri prvých pokusoch o pohlavný styk som mal problém s "postavením" - možno len kvôli stresu, obavy. Ked sa mi to po niekoľkých pokusoch s tou istou partnerkou podarilo, nastal však ďalší problém - neurobil som sa! S danou partnerkou som to skúšal dosť krát a stále nič. Zdá sa mi však, že pri pohlavnom styku nie som dostatočne vzrušený - úd nie je dostatočne pevný! Avšak to až po vojdení do partnerky, pred tým je plne funkčný! Prikladám aj fotografiu, na ktorej je vidiet, že pri úplnom stiahnutí predkožky sa mi aj žaluď natiahne smerom dolu. Preto sa obraciam smerom na Vás a žiadam o radu. Je to spôsobené tým, že som mal v detstve uvedený problém s pretiahnutím predkožky? Čo mám vlastne robiť? Momentálne som bez partnerky a kvôli tomuto si ani žiadnu nehľadám a keď sa náhodou nejaká objavý, tak s ňou odmietam čokoľvek mať! Ešte snáď dodám, že mám 21 r. a penis o velkosti len cca. 13cm a pri pornofilme sa dokážem spraviť.

Nedostatočné uvoľnenie pri styku

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
ďakujem za fotku, ale myslím, že až veľmi sťahujete predkožku, že toto skutočne nie je nutné a potom logicky sa uzdička natiahne a ťahá aj žaluď. pokiaľ pri masturbácii nemáte s dosahovaním orgazmu problém, a nie s preťahovaním predkožky nemáte problém, necítite bolesti alebo nejaké napätie, tak skutočne nie je problém vo vašom penise, ale všetko je spôsobené vašou psychikou. pokiaľ sa to bude aj pri inej partnerke opakovať, tak bude vhodné vyhľadať odbornú pomoc sexuológa.

Komentáře uživatelů ...

6. 5. 2010 14:03:48
Máte krátkou uzdičku, to je na fotce hezky vidět. Styk zatím nemějte, běžte na urologii. Ambulantně ji naříznou a prodlouží, po určité abstinenci (cca 2 týdny) bude moc mít styk bez problémů. Takto riskujete, že si uzdičku sám přetrhnete, dosti to krvácí. Přetržení uzdičky hrozí i při masturbaci.
6. 5. 2010 15:17:50
predpokladal som že bude chyba v tom, no nikdy som sa na nijakého odborníka neobracal. ja osobne som to skúšal riešit tak, že som predkožku dost často a čo najviac naťahoval, pričom som predpokladal, že tá "uzdička" sa mi natiahne a potom bude všetko v poriadku. konal som správne??
6. 5. 2010 15:43:14
K mírnému prodloužení uzdičky dojít může, ale tuto možnost jste už vyčerpal. Víc ji už opravdu nenatáhnete, nedělejte to, abyste ji nenatrhl či nepřetrhl. Radši zajděte na urologii, je to úkon prováděný ambulantně, trvá velmi krátce. K určitému roztažení předkožky dojde u chlapců, když se začne přetahovat a předtím se nepřetahovala. I to má svoji mez. A možnost natáhnout uzdičku je výrazně menší. Navíc vám urolog poradí i ohledně dalších problémů. Možná je ale bude řešit až po vyřešní problému s uzdičkou.
27. 6. 2010 16:23:05
myslím, že problém dosáhnout vyvrcholení s partnerkou není ve fyziologii vašeho penisu,vypadá naprosto standardně.Když jste v soukromí a onanujete,nejste rušen přítomností jiné osoby,tak píšete že orgasmus je bez potíží.To ukazuje na spíše psychický problém, nervozitu,strach ze selhání.Uvolněte se při mazlení s dívkou, nechte věcem volný průběh, buďte iniciatvní v praktikách a soustřeťe se jen na prožitek při styku a uvidíte,že se to zlepší.Měl jsem podobný problém,styděl jsem se za výstřik před dívkou,přišlo mi to neestetický,nehygienický a nechutný.Přišlo mi i nechutný se líbat,když jsem si představil,že v těch ústech byly předtím nějaké cizí penisy,to je skoro jako bych jim je kouřil já, když jsem jí měl líbat.Ale ona to chtěla.Casem jsem se osmělil.Lidé dělají i nechutnější věci-čůrají na sebe, kakají, strkají si věci do zadku apod.Je to jen o čase a zvyku.Stříkání půjde,uvolněte se, prosím. :-))
8. 7. 2010 18:45:45
musíte byť kludný

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie