11254  6. 5. 2010 13:35:55

Nadměrný úd

Zdravím všechny, protože se považujeme jako rodina za naturisty a nestydíme se s dětmi být nahatí, jsou děti (máme dva chlapce, 13 a 14 let) nahatí i s námi. A jak to v jejich věku bývá, občas mají erekci, zvláště jsou-li nazí. Asi před čtvrt rokem jsem si ale začal u mladšího všímat, že má v erekci na jeho věk opravdu velký úd. Mluvil jsem s ním o tom a prozradil, že si ho přeměřoval a vyšlo mu necelých 17 cm (což zhruba odpovídá mému odhadu). Mám opravdu obavy. Ten kluk je dá se říct na počátku puberty, sice se mu už trochu vyvinula varlata a má maličko chlupů, ale ne moc, takže se dá čekat, že se mu úd ještě prodlouží. Starší už má úd velký jako já, tedy necelých 19 cm, doufám, že mladší skončí u této velikosti také, ale co když ne?

Popravdě i doktorka byla poněkud překvapena, ale řekla nám, že se to občas přihodí. Já mám ale obavy, aby kluk neměl pak potíže třeba při sexu a tak, četl jsem případy lidí, kteří byli odkázáni na sebeuspokojování. Mimochodem, to dělají oba kluci a funguje to, v tom není problém. Děkuju.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Mám pocit, že vy ste nám už do poradni písal, pretože už som na niečo podobné reagovala a z toho dôvodu sa nebudem pochopiteľne opakovať.

Komentáře uživatelů ...

6. 5. 2010 20:24:45
Prepáčte ale ked tak rozoberáme vaše veľkosti tak sú ak dovolíte nadštandard. A doktorka vás ľutovala že 17 je málo? Prosím prečítajte si rubriky mladých chlapcov od 16 rokov aké majú starosti. Vy a vaša rodina si ich robí úplne zbytočne
6. 5. 2010 22:41:44
ďalší nepodarený vtip, asi rovnaký pisateľ ako "matka, ktorá učí synov masturbovať" :)))
7. 5. 2010 13:57:08
jj, to pise uchylak daky. Ale to tu uz bolo ze rodinka naturistov, len iny pribeh. Nechapem takym ludom. Sa ukaja na pismenkach abo pri pisani toho? abo kedy.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie