11381  9. 5. 2010 23:43:27

Občas problém s erekciou

Dobrý deň. Mám 2O rokov a bol by som veľmi rád keby ste mi mohli odpovedať na môj dotaz. Mám rok aj niečo priateľku. Náš sexuálny život je výborný. Rozumieme si po sexuálnej stránke dokonale, ale raz za čas (veľmi malo krát) u mňa nastane problém s erekciou. Buď ju nemôžem dosiahnuť, alebo ak ju dosiahnem, tak nie je dostatočné dlhá, a preto mám v poslednom čase obavy, keď idem do postele s priateľkou či sa to stane. A neprospieva mi to a stále na to musím myslieť. Pomôžete mi? Ďakujem vopred za odpoveď

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
"Mužská erekcia je asi taká zložitá ako dosiahnutie ženského orgazmu" raz na jednom seminári nám povedal uznávaný a veľmi známi český sexuológ Radim Uzel. A mal veľkú pravdu. Je to veľmi zložitý mechanizmus a keď sa to podarí, tak by sme sa mali modliť a ďakovať BOHU. Tento veľmi jemný a zložitý mechanizmus môže čokoľvek narušiť a už to nefunguje ako má. Obvykle u mladých mužov je to dôsledkom len psychiky ale bez vyšetrenie nie je možné vylúčiť nejaké fyzické poškodenie. Preto ak sa vám to bude opakovať častejšie, tak by bolo vhodné vyhľadať urológa/sexuológa.

Komentáře uživatelů ...

11. 5. 2010 16:03:10
Zabiják erekce je právě to myšlení,strach ze selhání apod. Otevřeně si s partnerkou o věci promluvte,odlehčete téma erekce. Přistupte k sexu hravě,když není erekce je tolik možností co se dá podnikat. Nekoitální druhy sexu kterých je velmi mnoho,orální sex,mazlení apod. Tělo není stroj,někdy to prostě nevyjde.
11. 5. 2010 17:03:50
cize nemal by byt nejaky iny probleeem?? niekde som cital ze aj cigarety mozu byt probleeem ..je to taak??
11. 5. 2010 19:24:56
Ano,cigarety mohou být problém,mají vliv na cévy,respektive na jejich zúžení,pokud ale píšete,že k nedostatečné erekci dochází v menšině případů,nemyslím že by byly příčinou. Škodlivost kouření je závažná v mnoha jiných ohledech,pokud dokážete přestat,bude to pro Vás lepší.Ale to jistě víte,já sám jsem kuřák,přestat se mi nedaří :-)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie