11425  10. 5. 2010 21:02:39

Je masturbáciu počuť?

Občas masturbujem na záchode a mám pocit, že to počujú aj iný ľudia v byte. Myslíte, že je to počuť? A na semenníkoch sa mi objavili také biele veci, z ktorých vyrastajú chlpy. Mám sa báť? (13 r.)

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ nekríčite alebo nahlas nevzdycháte pri tom , tak masturbáciu nie je počuť. Inak ste v úplnom poriadku. Dospievate. Z chlapca sa meníte na muža.

Komentáře uživatelů ...

10. 5. 2010 22:40:31
Masturbace slyšet není, pokud u toho nekřičíš nebo nehekáš. Ale za masturbaci se nemusíš stydět. Stejně mama bude vědět, že masturbuješ - protože nebudeš mít poluce. Normálně je běžné, že každá matka zastihne někdy syna, jak v pokoji masturbuje. Dnes to obvykle řeší, že zavře dveře a za synem přijde za chvíli. Nerozvádí to, nebo ho taktně poučí. Na WC mi přijde zbytečné masturbovat. Z hlediska hygieny je lepší koupelna, hned se osprchovat, od semene i potu v oblasti genitálií. Ten pot dokáže být cítit a matka to leckdy pozná i takto. Pokud jde o ty chlupy, tak nemusíš mít obavu. Ale takové věci klidně probírej s rodiči, i kdybys byl sám s matkou, tak ona zná normální mužské tělo a je schopna ti poradit. A stydět se nemusíš, viděla tě od mala, viděla i dospělého muže, minimálně tvého otce.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie