11431  10. 5. 2010 23:29:29 - nutella7

Porucha erekcie u 40 ročného priateľa

Dobrý večer, prosím o radu ako a čo by som mohla ešte spraviť pre svojho partnera. Sme spolu len 3 mes. no problém je v tom že nám to v sexe nefunguje aj mu ho postavím ale akonáhle vojde do mňa mu penis klesá.On tvrdí že je to vekom - ja 28r on 40r a jeho prvý vážnejší vzťah, doteraz mal len staršie, ja som prvá slobodná bez záväzkov. Urobil sa len pri stimulácii rukou či ústami. Som zúfalá lebo takto to speje jedine k rozchodu čo by sme nechceli ale ak to nepôjde nebudeme mať na výber, vôbec sa to nelepší. Chcela by som vedieť či sa to vôbec môže zlepšiť. Ďakujem vopred za radu.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Odporúčam Vám, aby partner navštívil sexuológa a podrobili by ste sa sexoterapii. Znie to možno trochu zvláštne, avšak pokiaľ Váš partner nemá problém s erekciu a dosiahnutím vrcholu mimo pošvu, bude sa jednať o psychický problém. Dá sa samozrejme riešiť liekmi, avšak odporúčam určite konzultáciu lekára. V druhom rade netreba na partnera tlačiť. Riešiť sa tento problém dá, avšak obávam sa, že bez znalostí ako na to nebudete veľmi úspešní. Chce to určite veľa lásky a trpezlivosti. Držím Vám palce.

Komentáře uživatelů ...

10. 5. 2010 23:43:27
Pokud jste první vážný vztah partnera, kterému je 40, tak to je věkem - ale jinak, než si on myslí. Spíš je to tím, že dosud masturboval, souložil jen málo a je na masturbaci navyklý. Po 40 je určitý sexuální útlum u muže, ale ten by neměl znamenat problém. S rozchodem myslím nespěchejte, máte-li se rádi. Vyvrcholit pomocí soulože se bude muset naučit, pokud to nejde. Nesmíte být zoufalá a rezignovat. Zatím ať si zvyká na pravidelný styk s mladší ženou, zčásti ho můžete stimulovat rukou a ústy, a on podobně vás. Nesmíte být ani jeden pod tlakem, že když se to nepovede, tak je konec. Spíš ho pochvalte za malé zlepšení, pokud k němu dojde. Možná navštivte nějakou manželskou, psychologickou či sexuologickou poradnu, pokud by se to nezlepšovalo. Erekce u muže je hodně ovlivňovaná psychikou, zejména stres či únava z práce se zde umí podepsat. Pokud se bojí selhat, protože jste jeho první mladá partnerka, tak to je takový začarovaný kruh. Myslím, že důvěrou a povbuzováním mu můžete pomoci. Pokud měl styk s jinými ženami a ejakuluje při stimulaci jiné, je určitě schopen soulože.
nutella7
12. 5. 2010 23:14:38
Ďakujem pekne za rady. Priateľ odbornú pomoc odmieta - chlapské ego..! Robím pre to celú dobu všetko, nič mu nevyčítam,aj ho pochválim,dávam mu najavo city no aj tak neverí že nám to môže vyjsť kôli veku a asi bude problém v tom že si myslí vzhľadom k môjmu veku že mu časom ujdem no to mu podľa mňa nezaručí ani staršia ani žiadna iná.. Myslí si že sú proste ženy s ktorými to ide a s ktorými nie.Problém má aj spať pri mne, proste sa nevyspí aj keď zaspí tak len na chvíľu a potom ide domov :( Neviem čo by som ešte mohla spraviť aby sa to pohlo a mohli si sex užívať a náš vzťah posunúť ďalej..? Chcela som to riešiť víkendom vo dvojici no keď sa pri mne nevyspí bude to zlé a ja ho nechcem týrať ani nútiť... Ďakujem

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie