11464  11. 5. 2010 17:16:43

Tehotná???

Dobrý deň,
chcela by som sa spytat aka je pravdepodobnost ze som tehotna. Poslednu menstrulaciu som mala 4.4. a menzes dostavam vätsinou na 31.den ale niekedy my meskava tyzden-dva. Nechraneny sex sme mali asi 18.4. a 2.5. som si robila test a vysiel negativny a v ten den sme mali dalsi nechraneny sex. A posledne 3 dni mam priesvitny silnejsi vytok. Viem, ze by som si mala este urobit test ale co my myslite. Vopred velmi pekne dakujem

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Nemohu Vám říct, jaká je pravděpodobnost, že jste těhotná. Pokud máte měsíčky pravidelné po 31 dnech a ještě se nedostavily, těhotná být můžete. Těhotenský test lze provést 14 dní po nechráněném pohlavním styku. Pokud byl negativní, můžete ho po týdnu zopakovat. Když Vám menstruace do týdne nepřijde, klidně si udělejte ještě jeden těhotenský test a pak se objednejte k lékaři. Výtok, který máte, může mít různou příčinu. Záleží, jestli máte nějaké obtíže, pálení, svědění nebo je zapáchající. Jestli ano, také se objednejte k lékaři a Vaše obtíže s ním konzultujte.

Komentáře uživatelů ...

12. 5. 2010 16:42:31
Dakujem a este som sa chcela spytat,ze na niektorych testoch byva pisane ze uz aj po 5 dni po styku sa da urobit test ci su to len take keci alebo je taky citlivejsi test.A ten vytok nezapacha ani ma nic nepali..
Běla [Porodní asistentka]
12. 5. 2010 21:34:50
Ano, dají se koupit, ale asi nejsou příliš spolehlivé. Lepší je udělat si test 14 dní po nechráněném styku nebo v období meškajících menzes. Výtok může být fyziologický, takže pokud nemáte obtíže a není to nic neobvyklého, nemusíte ho nijak řešit.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk