11523  13. 5. 2010 7:29:12

Bolesť v podbrušku po análnom styku

Dobrý deň, touto cestou by som Vás chcela poprosiť o radu. S partnerom sme mali dvakrát análny sex pričom bol párkrat aj v pošve ale ejakuloval v análnom otvore. Po štyroch dňoch som začala pocitovat miernu bolesť v podbrušku najprv pri ľavom vaječníku potom pri pravom a mám vodnatý výtok akoby do biela ale bez zápachu. Chcem sa spýtať či to môže byť ovulácia alebo je to nejaký zápal poprípade infekcia, mám ísť ku gynekológovi? Môžem byť tehotná?
Ďakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ak chcete mať análny styk, tak si zapamätajte, že nikdy nesmie ísť partner z análneho otvoru do pošvy!!! NIKDY!!! V konečníku žije mnoho baktérií, ktoré sú tam síce potrebné, ale keď sa dostanú do pošvy alebo močovej rúry, tak vyvolajú bakteriálny zápal. preto je nutné vyhľadať lekára a nasadiť čím skôr liečbu. Bolesti sú najskôr spôsobené zápalom v pošve. pokiaľ do vás neejakuloval, tým myslím do pošvy, tak tehotná by ste byť nemala. Ale ak máte stred cyklu, ak bolesti sa dajú pripísať aj prebiehajúcej ovulácii.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie