11530  13. 5. 2010 11:09:25 - Peto313

Rýchla ejakulácia pri masturbácii

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, že ci sa da nejako naucit ovládať ejakulaciu, lebo vzdy, ked si masturbujem, tak sa spravim za nejaké cca 4minuty, ale o to nejde. Ja sa bojím toho, že keď budem mat s priateľkou sex, že sa stane že sa rýchlo spravím a neužijem si sex prosím vás poraďte mi, čo mam robiť, aby som si užil sex. Za odpoved vopred ďakujem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ ste ešte nemal pohlavný styk, ta sa vôbec nedá uvažovať o predčasnej ejakulácii. Obvykle každí, či je to muž alebo ženy, tak pri masturbácii dosiahne orgazmu oveľa skôr ako pri samotnom styku. Hlavne už len z toho dôvodu, že poznáte svoje telo, vie, čo sa vám páči a čo u vás za krátky čas vyvolá orgazmus.

Komentáře uživatelů ...

13. 5. 2010 11:24:04
Ak by ste ejakuloval pri partnerke okolo 3 minút tak by ste bol super a vôbec neriešte predčasnú ejakuláciu. O ňu ide ak je to pár sekúnd sňáď minúta, takže ste mimo budte v pohode. Keby ste pre zaujimavosť ste chcel vedieť viac prečítajte si rady na otázku č. 11479.
13. 5. 2010 13:57:05
Vůbec si s tím nelamte hlavu a nechte tomu naprosto volný průběh.Ze začátku bude styk trvat kratší dobu,ale jak se stane pravidelným,bude to trvat déle,než k ejakulaci dojde. Podle dotazu soudím,že jste mladý člověk,takže když bude první pohlavní styk kratší,je možné po tzv refrakterní fázi,kdy si penis -odpočine- pokračovat,je pravděpodobné že druhý styk už bude delší.Mnoho pěkných zážitků
13. 5. 2010 14:41:00
4 minuty při masturbaci není vůbec krátká doba. Styk trvá obvykle o něco déle. Samozřejmě, první styk může být rychlejší, to je zcela běžné. Ale po krátké době bude trvat déle než masturbace.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie