11534  13. 5. 2010 13:52:37 - mmilan

Podráždený penis po styku

Dobrý deň v posledných týždňoch som často súložil s jednou partnerkou a mávali sme nechránený styk. Teraz mám dosť podráždený (zodraný) predkožku a troška aj žaluď. Existuje nejaký volne dostupná masť na genitálie.
Ďakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Skúste si vždy na večer namočiť penis do odvaru z repíka. Ak to nie je dôsledok mykotickej infekcie, tak by to malo stačiť, ak to nebude pomáhať, tak nič neskazíte tým, že si v lekárni kúpite antimykotickú mastičku a malo by byť po probléme a od styku si dajte na pár dní pokoj, aspoň do obdobia, kým sa penis nezregeneruje.

Komentáře uživatelů ...

13. 5. 2010 14:35:55
Mast je celkem zbytečná. Spíš je vhodné vícekrát za den omýt jen vodou. A nevadí, nechat nějakou dobu předkožku přetaženou. Zánět z předkožky druhotně dráždí i žalud. Během pár dní by mělo přejít. Pokud došlo k odřeninám, měl byste soulože omezit, nebo týden vůbec vynechat.
13. 5. 2010 20:17:57
Odporúčam vám aplikovať veľmi jemnú vrstvu framikoinovej masti.Žaluď by som si nechal zakrytý aby nedochádzalo k ďalšiemu odieraniu v spodnom prádle. Za 3 - 4 dni bude všetko ok.
14. 5. 2010 9:43:01
Gratuluji k takovému problému :-) ,neaplikoval bych atb léčbu bez jakékoli konkrétní indikace. Navrhuji odvar z Řepíku lékařského,omývat několikrát denně,dále souhlasím s přístupem vzduchu,podle možností chodit tam kde to lze nahý,příp. s přetaženou předkožkou,pokud drží stažená za žaludem. Do odeznění potíží bych vynechal soulož. Hodně štěstí.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie