11566  13. 5. 2010 22:55:51

Jak se zbavím genitálních bradavíc?

Dobrý den, už pul roku se mi opakovane vracejí bradavice. Byl jsem u lékaře. Ten mi předepsal vodičku nejakou kyselinu. Pri potreni bradavice zmizí, ale udělají se vedle. Uz jsem z toho docela zoufalý. Prosim o radu děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Máte HPV infekciu, viac o tejto zákernej pohlavnej choroby sa dozviete na stránke http://www.pohlavne-choroby.eu/article/103/ludsky-papilomavirus.aspx , kde sa tomu podrobne venujem. Ak sa raz HPV vírusom nakazíte, tak ho v tele máte až do konca svojho života, ten sa nedá vyliečiť. liečia sa len prejaví tohto ochorenia. Takže keď sa bradavice objavujú, tak ich musíme vypáliť a odstrániť. Nič viac sa robiť nedá!!! Posilňujte svoju imunitu. pokiaľ vaša imunita bude ok, tak sa ataky budú znižovať a môže sa stať, že pri dobrej imunite, sa už neobjavia nikdy.

Komentáře uživatelů ...

14. 5. 2010 16:06:56
Jedna z možností ako sa ich zbaviť je vypaľovanie dusíkom. Treba o to požiadať kožného alebo dermatológa. Chvíľu sa to hojí ale máte pokoj. V prípad, že sa zopakujú netreba čakať a hneď opäť vypáliť, aby sa nemnožili.
15. 5. 2010 1:16:43
je mozne aby ti bylo i spotnou imunitou? jestli ano co doporucujete na zlepseni dekuji
Kacenka [Porodní asistentka]
16. 5. 2010 14:01:17
Nie to rozhodne nie je dôsledkom špatnej hygieny, ale nakazil ste sa pohlavne prenosnou chorobou, ktorú spôsobuje HPV a toho sa už nikdy nezbavíte. Ataky výskytu bradavíc je len otázkou vašej imunity.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie